به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، آیتالله سید علیرضا عبادی پیش از ظهر امروز در دیدار با مدیرکل، معاونین و کارکنان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، با بیان اینکه کار میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بسیار حساس است، اظهار داشت: در صنعت گردشگری باید تلاش فراوان شود تا این صنعت رونق دوباره گیرد.
وی تصریح کرد: افرادی که میزبان و مباشر عناصر خارجی و گردشگران هستند باید به فرهنگ اسلام نگاه تخصصی داشته باشند تا بتوانند بر روی آنان تاثیر بگذارند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: یکی از افقها، افق تاریخ است که بسیاری از آثار تاریخی از وقتی که پای بیگانگان با سلطه به کشور باز شد به بهانههای مختلف ضایع و یا به غارت رفته است.
عبادی با بیان اینکه بیشترین آثار اسلامی در عربستان قرار دارد که عدهای عمدا آنها را خراب کردهاند که در دشمنی واقعا تکفیر هستند، افزود: در گذشته گردشگران از صداقت و عمل مردم ایران مسلمان میشدند به همین دلیل قسمت شرق کشور مدیون فرهنگ مردم ایران است.
وی گفت: کتابخانه عظیم مرحوم آیتالله مرعشی آبروی ایران اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه یک نسخه از آثار فرهنگ مکتوب میلیاردها ارزش دارد، ادامه داد: اما آثار و نسخ عملی و فقهی علمای بزرگ را هم به غارت بردند و یا صحنهای ایجاد میکردند که مردم به عنوان کاغذ آن را ضایع میکردند.
عبادی اضافه کرد: کارآمدی آثار قدیمی باید به گونهای باشد که رفتار و فرهنگ اسلامی را در جامعه ترویج دهد.
وی افزود: در حوزه گردشگری خارجی و داخلی ممکن است امروزه جمعیت انبوه نداشته باشد اما خود این، کاری روبه رشد است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه کار میراث فرهنگی کار حساسی است، گفت: خدمترسانی به گردشگرانی که به خراسان جنوبی سفر میکنند نیاز به انتقال فلسفههای اسلامی، اخلاق اسلامی و تخصص ویژه دارد.
عبادی یادآور شد: صنایع دستی هنرهای یادگاری است که از گذشتهها باقی مانده و نیاز به حفظ کردن آن در جامعه است.
وی با بیان اینکه مردم سخن از نبود شغل در جامعه میزنند، تاکید کرد: با حمایت از روستاییان در بخش صنایع دستی که نیاز به توجه بیشتر مسؤولان است باید رونقی دوباره به صنایع دستی بخشید.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: فرهنگ خانهداری بالاترین و مناسبترین کار در جامعه است که در جامعه ناشناخته مانده است.
انتهای پیام/