نخستین جشنواره تاک‌پلو در خلیل‌آباد خراسان‌رضوی برگزار شد

مدیر اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان خلیل‌آباد از برگزاری جشنواره پخت غذای محلی تاک‌پلو برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد .

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی، حمید‌رضا محمودی قوژدی مدیر اداره میراث‌فرهنگی خلیل‌آباد امروز شنبه 16 اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: «جشنواره پخت غذای محلی با محوریت تاک‌پلو برای نخستین بار در خلیل‌آباد با حضور باشکوه شهروندان و هنرمندان آشپزی برگزار شد.»

او افزود: «تاک‌پلو یکی از غذاهای محلی شهرستان خلیل‌آباد است که در فصل بهار به‌واسطه رویش برگ‌های درخت انگور این غذا مورد استفاده خانواده‌ها قرار می‌گیرد.»

محمودی گفت: «در این مراسم بیش از ۴۰ بانوی هنرمند دست‌پخت خود را به نمایش گذاشتند و در پایان به نفرات برگزیده جوایزی به‌رسم یادبود اهدا شد.»

مدیر اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان خلیل‌آباد افزود: «این مراسم با همکاری هیئت بازی‌های روستایی و بومی محلی، اداره ورزش و جوانان، گروه صنایع‌غذایی ۷۷ و جمعی از جوانان خلیل‌آبادی برگزار شد

انتهای پیام/

کد خبر 1396021634