حضور 17 گروه خارجی برای طبخ غذا در سومین جشنواره بین‌المللی غذای اکو

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری زنجان گفت: «درمجموع، از میان 61 غرفه دایر در سومین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم، 25 غرفه به طبخ غذا اختصاص دارند که 17 گروه خارجی در میان آن‌ها وجود دارد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری زنجان، یحیی رحمتی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان، عصر روز گذشته 16 اردیبهشت 96 در نشست رسانه‌ای این جشنواره، با اشاره به اینکه 13 کشور خارجی برای حضور در سومین جشنواره بین‌المللی غذای کشورهای اکو ـ جاده ابریشم اعلام آمادگی کرده‌اند، اظهار کرد: «کشورهای افغانستان، سوریه، پاکستان، چین، عراق، فلسطین، لبنان، ترکیه، آذربایجان، قزاقستان، تاجیکستان، بلغارستان و بحرین در این جشنواره غذاهای خود را طبخ خواهند کرد.»

دبیر جشنواره بین‌المللی غذای زنجان درخصوص نقش این جشنواره در توسعه گردشگری و رونق صنایع‌دستی افزود: «اجرای برنامه‌های آیینی، برگزاری کارگاه آموزش آشپزی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران و دیگر کشورها ازجمله برنامه‌های جانبی این جشنواره خواهد بود.»

او ادامه داد: «دوره نخست جشنواره غذای اکو ـ جاده ابریشم، هم‌زمان با جشنواره ملی آش ایرانی، در شهریور سال 94 و دومین دوره این جشنواره در مهر سال گذشته برگزار شد.»

رحمتی عنوان کرد: «در نخستین دوره این جشنواره، 3 کشور خارجی و در دومین دوره 10 کشور حضور یافتند و به عرضه غذاهای سنتی خود پرداختند.»

حبیب یگانه، شهردار زنجان، هم در این نشست با تأکید بر تلاش شهرداری زنجان برای پیوستن به شهرهای عضو پیمان جاده ابریشم گفت: «باید از ظرفیت دیپلماسی شهری برای توسعه صنعت گردشگری بهره بگیریم.»

یگانه افزود: «در تلاشیم تا پس از اصفهان و رشت، به‌عنوان سومین استان کشور موفق به ثبت جشنواره در تقویم رویدادهای یونسکو شویم.»

انتهای پیام/

کد خبر 139602179