بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سیستانوبلوچستان، مجتبی میرحسینی معاون گردشگری این استان، امروز چهارشنبه 24 خرداد 96 اظهار کرد: «با توجه به اینکه سیستانوبلوچستان بهعنوان مقصد گردشگری ایران در سال ۹۶ تعیین شده است، برگزاری جشنوارهها و همایشهای ملی و بینالمللی باعث افزایش توجه به این استان خواهد شد.»
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سیستانوبلوچستان افزود: «هدف اصلی ایجاد تغییر در نگاه و افزایش حضور و گسترش ارتباطات مردم با این استان است تا از نزدیک شاهد زیباییهای سیستانوبلوچستان باشند و تحتتأثیر تبلیغات منفی، از شگفتیها و زیباییهای این استان محروم نمانند.»
او ادامه داد: «در این جشنواره غرفههای مشاوره غذایی و کسبوکارهای کوچک در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دایر میشود.»
میرحسینی برگزاری جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در سیستانوبلوچستان را اقدام مهمی برای برندسازی غذاهای استان در صنعت گردشگری عنوان کرد و گفت: «استانداردسازی واحدهای پذیرایی و رستورانها در ارائه خوراکهای ملی و بومی ایرانی بسیار اهمیت دارد.»
او با اشاره به اینکه ارتقای رفاه و توسعه اقتصاد جوامع محلی بهمنظور تحقق اهداف توسعه پایدار، از اهداف برگزاری این جشنواره است، بیان کرد: «تنوعبخشی به جاذبههای گردشگری استان با تأکید بر تنوع غذایی موجود با توجه به ذائقه گردشگران داخلی و بینالمللی هدف دیگر از برگزاری این جشنواره است.»
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سیستانوبلوچستان ایجاد زمینه و بستر لازم برای معرفی و استفاده از اطلاعات غذاهای محلی در بستههای سفر داخلی و خارجی، توسعه نقش غذاهای محلی در منوی هتلها و واحدهای پذیرایی، افزایش سطح رقابت در ارائه خدمات گردشگری، ایجاد ارتباط بین صنعت گردشگری و صنعت غذا، و نهادینه کردن موضوع ارتباط بین سفره ایرانی و گردشگری را از اهداف دیگر برگزاری این جشنواره برشمرد.
او افزود: «حمایت از تنوع فرهنگی موجود با شناخت غذاهای محلی و توسعه آنها، معرفی و احیای خوراکهای بومی و استفاده از آنها در توسعه گردشگری، معرفی و ترویج فرهنگ غذای سنتی سالم، مفید، کمهزینه و حلال ایرانی، کشف طعمهای جدید و احیای طعمها و سنتهای آشپزی بومی، بررسی و معرفی نذریپزی بهعنوان شاخصی برای تعیین نقش فرهنگ مذهبی در شیوههای تهیه، طبخ و نحوه مصرف خوراک ایرانی و معرفی مواد اولیه و گیاهان و ادویههای منحصربهفرد موجود در غذاهای ایرانی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.»
میرحسینی یادآور شد: «زمان برگزاری جشنواره ۸ تا ۱۰ آذرماه است که قصد داریم با دعوت از کشورهای همسایه افغانستان، پاکستان، هندوستان و عمان این جشنواره را بهصورت بینالمللی برگزار کنیم.»
انتهای پیام/