اعلام آمادگی سیستان‌وبلوچستان برای میزبانی جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»

معاون گردشگری سیستان‌وبلوچستان از آمادگی این استان برای میزبانی جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سیستان‌وبلوچستان، مجتبی میرحسینی معاون گردشگری این استان، امروز چهارشنبه 24 خرداد 96 اظهار کرد: «با توجه به اینکه سیستان‌وبلوچستان به‌عنوان مقصد گردشگری ایران در سال ۹۶ تعیین شده است، برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های ملی و بین‌المللی باعث افزایش توجه به این استان خواهد شد.»

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سیستان‌وبلوچستان افزود: «هدف اصلی ایجاد تغییر در نگاه و افزایش حضور و گسترش ارتباطات مردم با این استان است تا از نزدیک شاهد زیبایی‌های سیستان‌و‌بلوچستان باشند و تحت‌تأثیر تبلیغات منفی، از شگفتی‌ها و زیبایی‌های این استان محروم نمانند.»

او ادامه داد: «در این جشنواره غرفه‌های مشاوره غذایی و کسب‌وکارهای کوچک در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دایر می‌شود.»

میرحسینی برگزاری جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در سیستان‌وبلوچستان را اقدام مهمی برای برندسازی غذاهای استان در صنعت گردشگری عنوان کرد و گفت: «استانداردسازی واحدهای پذیرایی و رستوران‌ها در ارائه خوراک‌های ملی و بومی ایرانی بسیار اهمیت دارد.»

او با اشاره به اینکه ارتقای رفاه و توسعه اقتصاد جوامع محلی به‌منظور تحقق اهداف توسعه پایدار، از اهداف برگزاری این جشنواره است، بیان کرد: «تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری استان با تأکید بر تنوع غذایی موجود با توجه به ذائقه گردشگران داخلی و بین‌المللی هدف دیگر از برگزاری این جشنواره است.»

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سیستان‌وبلوچستان ایجاد زمینه و بستر لازم برای معرفی و استفاده از اطلاعات غذاهای محلی در بسته‌های سفر داخلی و خارجی، توسعه نقش غذاهای محلی در منوی هتل‌ها و واحدهای پذیرایی، افزایش سطح رقابت در ارائه خدمات گردشگری، ایجاد ارتباط بین صنعت گردشگری و صنعت غذا، و نهادینه کردن موضوع ارتباط بین سفره ایرانی و گردشگری را از اهداف دیگر برگزاری این جشنواره برشمرد.

او افزود: «حمایت از تنوع فرهنگی موجود با شناخت غذاهای محلی و توسعه آن‌ها، معرفی و احیای خوراک‌های بومی و استفاده از آن‌ها در توسعه گردشگری، معرفی و ترویج فرهنگ غذای سنتی سالم، مفید، کم‌هزینه و حلال ایرانی، کشف طعم‌های جدید و احیای طعم‌ها و سنت‌های آشپزی بومی، بررسی و معرفی نذری‌پزی به‌عنوان شاخصی برای تعیین نقش فرهنگ مذهبی در شیوه‌های تهیه، طبخ و نحوه مصرف خوراک ایرانی و معرفی مواد اولیه و گیاهان و ادویه‌های منحصر‌به‌فرد موجود در غذاهای ایرانی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.»

میرحسینی یادآور شد: «زمان برگزاری جشنواره ۸ تا ۱۰ آذرماه است که قصد داریم با دعوت از کشورهای همسایه افغانستان، پاکستان، هندوستان و عمان این جشنواره را به‌صورت بین‌المللی برگزار کنیم.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396032444