دومین جشنواره سفره ایرانی ـ فرهنگ گردشگری در همدان آغازبه‌کار کرد

دومین جشنواره سفره ایرانی ـ فرهنگ گردشگری منطقه 3 کشور با حضور چهار استان غربی در همدان آغاز‌به‌کار کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان، علی مالمیر مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان روز گذشته 18 مرداد در آیین گشایش دومین جشنواره منطقه‌ای غذا با عنوان سفره ایرانی-فرهنگ گردشگری منطقه 3 کشور اظهار کرد: «در این جشنواره 60 غرفه از استان‌های ایلام، کردستان، کرمانشاه و همدان به ارایه غذاهای محلی و سنتی خود پرداخته‌اند.»

او با بیان اینکه گردشگری در اقتصاد امروز دنیا دارای جایگاه ویژه‌ای است به طوری که 10 درصد GDP دنیا به گردشگری اختصاص یافته است، گفت: «در رونق گردشگری بخش‌های مختلفی اثرگذار است.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری  همدان اظهار کرد: «نقش و اهمیت غذا در عرصه گردشگری نقش ویژه‌ای است و در طول تاریخ نیز غذاهای بومی و محلی که به عنوان میراث ناملموس معرفی شود، مورد توجه گردشگران قرار می‌گیرد.»

او با بیان اینکه در ایران نیز غذاها از تنوع بالایی برخوردار است، یادآور شد: «تهیه غذا در فرهنگ و آداب ما از تنوع و مزیت‌های بالایی برخوردار است و این تنوع یکی از مزیت‌های گردشگری استان همدان نیز به شمار می‌رود.»

مالمیر با اشاره به اینکه استان‌های زاگرس‌نشین دارای سبقه بالایی در آیین‌ها و میراث ناملموس و غذا هستند، گفت: «با اهمیتی که حفظ و احیای میراث ناملموس و ملموس در حوزه گردشگری دارد، ضرورت دارد با اجرای اینگونه برنامه‌ها زمینه حضور گردشگران داخلی و خارجی را در مناطق مختلف کشور فراهم کنیم.»

او در ادامه با بیان اینکه در دومین جشنواره منطقه‌ای غذا دو بخش در نظر گرفته شده است، گفت: «قسمت اول به غذاهای هتل‌ها، رستوران‌ها و سفره‌خانه‌ها اختصاص یافته که داوری نیز در این بخش انجام می‌شود، یک قسمت نیز به عرضه و معرفی غذاهای بومی و محلی اختصاص دارد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان ویژگی دیگر این جشنواره را عرضه نان‌های محلی و سنتی استان‌های مختلف دانست و افزود: «در این جشنواره انواع و اقسام نان پخت می‌شود.»

انتهای پیام/

کد خبر 139605192