بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری چهارمحالوبختیاری، ویژگی مهم این پل تراشیدن صخرههای سنگی برای هدایت آب از مسیر فعلی بوده و تاق آجری این پل از دو دهانه نامساوی بهطول 5 و 6.5 متر تشکیلشده که ستون وسط آن، متکی بر یک تخته سنگ است.
این مکان با دارا بودن امکانات تفریحی مناسب از جمله تخت اقامتی، آب آشامیدنی، برق و تلفن و... و همچنین فضای طبیعی بسیار دلنشین در حاشیه زایندهرود، آبوهوای مطبوع و درختان تنومند در دامن کوههای سربهفلک کشیده به یک کانون گردشگری در استان چهارمحالوبختیاری تبدیل شده است که هرساله گردشگران فراوانی را بهسوی خود فرامیخواند.
همچنین روستاهای اطراف این پل تاریخی با بافتی سنتی، طبیعتی بکر و دستنخورده و فضایی آرام در پیچوخم رودخانه، بستری مناسب برای فراغ از گرمای تابستان را برای گردشگران فراهم کردهاست.
روستای یاسهچای از جمله روستاهای هدف گردشگری در حاشیه زیبای زایندهرود با امکاناتی چون خانهمسافر برای اقامت گردشگران برای تمام فصول سال است. گردشگران میتوانند در این روستا اوقاتی را بهصورت سنتی در اقامتگاههای بومی سپری کنند، از اغذیه و اقلام محلی بهرهمند شده و در کنار آن با نحوه زندگی و امرارمعاش روستاییان نیز آشنا شوند.
انتهای پیام/