گردشگری خاص استان سمنان باید طراحی شود/ ۲۳ بنا در سمنان آماده واگذاری به بخش خصوصی است

ششمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان صبح امروز 4 آبان 96 با حضور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی در شهر سمنان برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، امروز پنجشنبه ۴ آبان ۹۶ برگزار شد.

حسین خواجه‌بیدختی مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سمنان در این جلسه در تشریح پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان در سه حوزه گفت: «در جلسات اقتصاد مقاومتی استان، ایجاد مراکز فروش صنایع‌دستی در پنج شهر مزیت‌دار استان تصویب شد و این مراکز در گرمسار و مهدی‌شهر افتتاح شده و در دامغان نیز در حال تکمیل است، در دو شهر دیگر نیز دو بنا در حال مرمت و آماده‌سازی برای دایر کردن این مراکز فروش است، این مراکز به معیشت روستایی و کارگاه‌های خانگی کمک بسیار زیادی می‌کند.»

او افزود: «ظرفیت اقامت استان در سه سال گذشته 920 نفرشب بود که تا پایان سال به 2700 نفر‌شب می‌رسیم. در حوزه بوم‌گردی نیز در حال حاضر 36 اقامتگاه بوم‌گردی در این استان فعالیت می‌کنند که تا پایان امسال این میزان به 46 اقامتگاه بوم‌گردی می‌رسد. همچنین 23 بنا در این استان قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد.»

اجرای طرح از کویر تا کران در سمنان

محمدرضا خباز استاندار سمنان در این جلسه گفت: «استان سمنان از بُعد گردشگری می‌تواند یک مقصد گردشگری باشد و از حدود یک‌سال‌و‌نیم پیش وقتی شعار تبدیل استان از معبر به مقصد مطرح شد، آثار و اقدامات را به‌صورت روز افزون در این استان مشاهده می‌کنیم.»

او افزود: «چالش بزرگ کشور چالش اقتصادی است، دشمن از محورهای دیگر نمی‌تواند به کشور ضربه بزند اما مسیر ضربه زدن به کشور از درگاه اقتصادی باز است.»

استاندار سمنان با بیان این‌که خوشبختانه استان سمنان میزان تسهیلات خود را دوبرابر کرده و به 900میلیون تومان رسانده است گفت: «همچینین 30 واحد بزرگ صنعتی و 30 معدن بزرگ از بانک‌ها تسهیلات لازم را دریافت کردند. منابع معدنی خوبی در استان سمنان وجود دارد و باید از این ظرفیت استفاده کنیم.»

او افزود: «قطار شهری تا گرمسار آمد اما ما از آقای دکتر مونسان تقاضا داریم بحث توسعه این قطار تا سمنان را در هیئت دولت مطرح کند تا بتوانیم سرریز جمعیت تهران را در سمنان داشته باشیم.»

خباز تصریح کرد: «هشت همایش سرمایه‌گذاری در سال گذشته برگزار شد که یکی از آن‌ها در حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بود.»

او افزود: «صنایع‌دستی یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان است که به‌دست بانوان خانه‌دار و روستایی اتفاق می‌افتد، حیف است که فضای مناسبی برای عرضه این هنر‌صنعت وجود نداشته باشد. باید در تمام شهرستان‌های سمنان در ورودی شهر مکانی برای عرضه صنایع‌دستی وجود داشته باشد.»

استاندار سمنان با اشاره به طرح از کویر تا کران گفت: «این طرح یکی دیگر از طرح‌های استان برای رونق است تا با همت والای رئیس سازمان میراث‌فرهنگی و معاون گردشگری، استان را از وضع موجود به وضع مطلوب تبدیل کنیم. باید گردشگری خاص استان سمنان طراحی شود و استان سمنان یکی از مقاصد اصلی و جدی برای سفر شود.»

سمنان جهش خوبی در گردشگری داشته است

احمد همتی نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه عده‌ای درک نادرستی از اقتصاد مقاومتی دارند گفت: «باید راهی دنبال شود که مجموعه نظام خواستار تحقق آن هستند. رأی مردم نیز نشان داد که اکثریت جامعه خواستار این مسئله هستند. امیدواریم با تشریک مساعی وضعیت کشور را بهبود ببخشیم.»

او با اشاره به بحران آب در کشور گفت: «بحث خزر و برداشت از این دریا یکی دیگر از مسائل پیش روی آب کشور است زیرا کشورهای دیگر از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کنند اما ما چندان از این ظرفیت استفاده نکرده‌ایم، امیدواریم با کمک هم شاهد جهش‌هایی در سطح استان و کشور باشیم.»

همتی بیان کرد: «در یکی دو سال اخیر استان جهش خوبی در حوزه گردشگری داشت، معاونت گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی نیز پیشنهادهای خوبی را ارائه کرد که یکی از آن‌‌ها برگزاری جلسات هفتگی برای رونق گردشگری در استان بود.»

در پایان این جلسه از مدیرکل میراث‌فرهنگی سمنان به‌عنوان مدیر برتر دستگاه‌های اجرایی استان در بحث اقتصاد مقاومتی با اعطای لوحی تقدیر به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

کد خبر 1396080415