جشنواره استانی غذاهای محلی کردستان برگزار شد

جشنواره استانی غذاهای محلی استان کردستان شامگاه روز سه‌شنبه ۲۸ آذر با حضور حسین فیروزی معاون توسعه‌و‌مدیریت استانداری کردستان، علاقه‌مندان به آشپزی، آشپز‌ها و اصحاب رسانه در محل هتل شادی سنندج برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان، سیدجمیل احمدی مدیرکل فنی‌و‌حرفه استان کردستان در این مراسم گفت: «این مراسم با همراهی و همکاری اداره‌‎کل میراث‌فرهنگی استان و اداره میراث‌فرهنگی شهرستان سنندج و با مشارکت هتل شادی و برخی دیگر از ارگان‌های ذی‌ربط برنامه‌ریزی و برگزار شده است.» 

احمدی با بیان اهمیت و نقش غذاهای محلی در جذب گردشگر به استان اظهار کرد: «غذاهای محلی کردستان این پتانسیل را دارند که در سطح ملی مطرح شوند.» 

کوروش قادری رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهرستان سنندج نیز در این مراسم ضمن تشکر از همکاری مسئولان شهرستان و استان و سایر بخش‌های خصوصی در برگزاری این جشنواره اظهار کرد: «کردستان علاوه برجاذبه‌های تاریخی و طبیعی جاذبه کمتر شناخته‌شده‌ای به‌نام غذاهای محلی دارد که امید است این جشنواره نقطه عطفی درمعرفی این جاذبه پرطرفدار باشد.» 

قادری ضمن تأکید بر برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره به مراتب گسترده‌تر و فراگیر‌تر از جشنواره کنونی گفت: «شناساندن هنرمندان و آشپزان توانمند کردستانی گامی مهم در معرفی غذاهای محلی است.» 

او اظهار کرد: «استان کردستان با دارا بودن تنوع گیاهی و غذایی می‌تواند با برنامه‌ریزی صحیح در سطح ملی مطرح شود و این موضوع علاوه بر جذب گردشگر به استان زمینه‌ساز ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود.» 

در این جشنواره به ترتیب خبات محمدی، رویا احمدی، بهزاد مرادی، هدیه ایصافی و ژینو حسینی به‌عنوان نفرات اول تا پنجم در بخش‌های مختلف انتخاب شدند و جوایز و تندیس جشنواره به آن‌ها اهدا شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1396092918