بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران، این جشنواره بین المللی که از 8 تا 14 شهریور ماه در شهر اصفهان در حال برگزاری است با هدف اثر بخشی و فرهنگ سازی سینما برای جامعه ایرانی و به منظور حمایت از سینمای ملی، با افزودن بخش ویژه ای به این جشنواره با عنوان \"جلوه گاه امید\" بستر جدیدی را برای فعالیت سازمان های دولتی و غیر دولتی فراهم کرده است.
با توجه به آیین نامه بخش جلوه گاه امید، سازمان های دولتی و خصوصی می توانند ضمن بررسی آثاری که در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره پذیرفته شده اند به فیلم های منتخب از نگاه خود با توجه به اولويت هاي موضوعي سازمان متبوع جوایزی اهدا کنند.
طی تفاهمنامهای که بین بنیاد سینمایی فارابی و مجموعه نیاوران امضا شده همزمان با این دوره از جشنواره، این مجموعه برای نخستین بار در داوری بخش جلوه گاه امید مشارکت می کند.
سید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه های ایران، مشاور رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و عضو هیأت امنای مرکز سینمای مستند تجربی، شادمهر راستین معمار، تهیه کننده، کارگردان و مستندساز و همچنین سمیرا ابراهیم پور مدیر پروژه باستان شناسی برای کودکان داوری این بخش از جشنواره را بر عهده دارند.
بازبینی فیلم ها در محل دبیرخانه جشنواره در تهران از صبح روز پنج شنبه هشتم شهریور ماه آغاز شده و در این میان دوازده فیلم بلند و یازده فیلم کوتاه توسط هیأت داوران منتخب این مجموعه مورد بازبینی قرار میگیرد و در پایان به انتخاب هیأت داوران به فیلمی که به شاخصهای میراث فرهنگی ملموس و ناملموس در حوزه کودکی توجه ویژه داشته است جایزه ویژه میراث فرهنگی تعلق خواهد گرفت.
سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان بر اساس توافقنامه سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، شهرداری اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی، به دبیری علیرضا رضاداد در دو بخش ملی و بین المللی شامگاه پنچ شنبه 8 شهریور ماه در اصفهان آغاز به کار کرد و تا ۱۴ شهریور ادامه خواهد داشت.
آثار راه یافته به این دوره از جشنواره بر اساس توجه به مضامین مورد نیاز رشد شخصیت کودکان و نوجوانان و مفاهیم ترویج دهنده اخلاق نیکو و نکوهنده رفتارهای نامناسب مبتنی بر آموزه های اعتقادی، خدا باوری، پیوند خانواده، احترام به همنوعان، اعتماد به نفس، مسئولیت پذیری، مشارکت اجتماعی و پاسداری از سرمایههای نهفته در طبیعت انتخاب شده است.
معرفی آثار برتر سینمای کودک و نوجوان در عرصه ملی و بینالمللی و تقدیر از پدیدآورندگان آثار، زمینهسازی حضور فعالان سینمای کودک و نوجوان و ارتباط مؤثر آنان با مخاطبان آثار، رشد و رونق تولید و نمایش آثار سینمای کودک و نوجوان از طریق زمینهسازی برای تبادل اندیشه و تعامل میان دستاندرکاران سینمای کودک و نوجوان، صاحب نظران و مخاطبان و همچنین ارتقاء و رشد فرهنگ، دانش و ذائقه هنری کودکان و نوجوانان از طریق آثار سمعی و بصری از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
انتهای پیام/