رئیس اداره میراث‌فرهنگی خرمشهر دبیر کمیته راهبردی گردشگری آبی این شهرستان شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی خرمشهر طی حکمی از طرف فرماندار خرمشهر، به‌عنوان دبیر کمیته راهبردی گردشگری آبی شهرستان منصوب شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، در جلسه دبیرخانه گردشگری آبی کارون و اروند در فرمانداری خرمشهر سجاد پاک‌گهر رییس اداره میراث فرهنگی خرمشهر از طرف ولی‌الله حیاتی معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر به عنوان دبیر گردشگری آبی اروند و کارون در شهرستان خرمشهر منصوب شد.

در حکم حیاتی به پاک‌گهر آمده است: «نظر به پیگیری‌های بی‌وقفه، تجارب، ایده‎‌ها و اهتمام جناب‌عالی در احیا و بسط گردشگری آبی و ساحلی، به‌عنوان دبیر کمیته راهبردی گردشگری دریایی و رودخانه‌ای کارون و اروند منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با مدیریت جهادی، نسبت به تشکیل کارگروه‌ها در حوزه‌های مختلف گردشگری و ایجاد هماهنگی بین نهادی و ساماندهی و نظارت بر اجرای طرح‌ها، مشارکت و به‌کارگیری شهروندان بومی خرمشهر در طرح‌ها، بنابر دستورالعمل‌های سواحل و تفرجگاه‌ها در جهت تقویت اقتصاد ساحل‌نشینان و ارسال گزارش‌های دقیق و به‌هنگام به فرمانداری، این کمیته را در توسعه گردشگری یاری نمایید».

رییس اداره میراث فرهنگی خرمشهر در خصوص ظرفیت‌های گردشگری آبی در این شهرستان اظهار کرد: «موقعیت جغرافیایی شهرستان خرمشهر در متنی الیه جنوب غربی استان خوزستان و جاییست که رودخانه کارون، پرآب‌ترین و بلندترین رودخانه ایران پس طی مسافت طولانی از شمال خوزستان، به آن می‌رسد.»

 سجاد پاک‌گهر با بیان اینکه این رودخانه تنها رود ایران است که بخشی از آن قابل کشتیرانی می باشد، ادامه داد: «در زمان‌هایی که  کارون پر آب بوده کشتی‌ها از خرمشهر تا اهواز و حتی تا شوشتر نیز امکان انتقال کالا از آن را داشته‌اند.»

او تصریح کرد: «رودخانه کارون و شاخه‌های منشعب از آن در خرمشهر، تأثیرات بسیاری در زندگی شهری این منطقه داشته است و این موضوع از آن‌جایی حائز اهمیت است که شهر از مرکز توسط این رود (کانال تاریخی عضدی- وصل کننده کارون به اروند) به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم می‌شود.»

رییس اداره میراث فرهنگی خرمشهر با اشاره به ظرفیت‌های رودخانه کارون اظهار کرد: «این رودخانه، علاوه بر قایقرانی، دارای ظرفیت‌های مختلفی از جمله استفاده از ظرفیت سدها، آبیاری مزارع و باغات، ماهیگیری و نیز پتانسیل‌های حوزه گردشگری است. »

او با بیان اینکه ظرفیت گردشگری آبی این رودخانه، مقوله‌ای است که دارای اهمیت بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال است، عنوان کرد: «با توجه به این ظرفیت‌ها و به‌منظور جلب بیشتر گردشگر و نیز ایجاد اشتغال در این حوزه‌، دبیرخانه گردشگری آبی در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل گردید. »

پاک‌گهر افزود:« یکی از اهداف مدنظر این دبیرخانه، تبیین طرح‌های تهیه شده بسته‌های سرمایه‌گذاری است که بتوان ضمن ترغیب سرمایه‌گذاران این حوزه، موجب افزایش زیرساخت‌های گردشگری منطقه شود. نتایج دیگر مدنظر از تشکیل این دبیرخانه، پیگیری صدور فوری مجوزهای مورد نیاز از سازمان‌های مختلف دخیل در بحث رودخانه جهت احداث زیرساخت‌های گردشگری مورد نیاز می‌باشد. »

دبیر کمیته راهبردی گردشگری آبی خرمشهر ادامه داد: «طرح‌های مختلفی از جمله توسعه ورزش‌های آبی، احداث اسکله‌های ماهیگیری و قایق‌های گردشگری، احداث رستوران‌ها و اقامتگاه‌های دریایی و نیز برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت‌های طبیعی موجود در ساحل رودخانه‌ها در این دبیرخانه، جزء الویت‌های حمایت و پیگیری می‌باشد.»

انتهای پیام/

کد خبر 139707131

برچسب‌ها