به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، سیف الله رنجبر امروز پنجشنبه 6 دی ماه در جلسه تعیین و تکلیف واحدهای گردشگری و رستوران های بین راهی که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: «هر چه میزان نظارت بر اماکن پذیرایی بیشتر شود کیفیت خدمات در آنها افزایش می یابد اما وقتی این نظارت ها با غفلت روبرو شود میزان ارایه خدمات و بهداشت نیز با کاهش مواجه می شود.»
او گفت : «در بین رستوران ها و مراکز پذیرایی، رستوران های مطلوبی نیز وجود دارد و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان متولی صدور مجوز این مراکز، از این رستوران های بین راهی بازدید می کند.»
رنجبر همچنین از تعیین تکلیف واحدهای پذیرایی غیر مجاز بین راهی کاوات واقع در مسیر جاده روانسر پاوه (روستای شبانکاره) و مالکیت واحد های پذیرایی غیر مجاز واقع در مجموعه ی تفریحی توریستی غار قوری قلعه برابر ضوابط و مقررات خبر داد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان روانسر ادامه داد: «ارتقای سطح ارائه خدمات به کاربران جادهای و مسافران به منظور ارتقای ایمنی تردد در جادهها و ایجاد رمپ ورود و خروج در مسیر جاده گردشگری شبانکاره در دستور کار این جلسه قرار می گیرد.»
او ادامه داد: «بخشداران بخش مرکزی و شاهو نسبت به هماهنگی با دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها جهت توجیه متقاضیان طرح های گردشگری با اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری روانسر همکاری لازم را داشته باشند.»
او در پایان بر ضرورت آمادگی تنظیف و آراستگی نمازخانهها و نظافت و پاکیزگی سرویسهای بهداشتی واقع در مجتمعهای خدماتی رفاهی و اماکن بین راهی شهرستان روانسر تاکید کرد.
شهرستان روانسر دارای ۲۲ واحد گردشگری شامل ۲ مجتمع گردشگری ،۵ واحد رستوران بین راهی و۱۴ واحد منفرد پذیرایی بین راهی است که تعداد ۷ واحد به صورت غیر مجاز مشغول به فعالیت هستند که طی این جلسه با ادارات مربوطه در خصوص ساماندهی واحد های مذکور هم اندیشی شد.
انتهای پیام/