به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی، یوسف بیدخوری سرپرست معاونت گردشگری استان با اشاره به این که در این دوره 220 نوع غذا و دسرآموزش داده شد،گفت: «این دوره از اردیبهشت ماه سال جاری در قالب 60 جلسه آموزشی کار خود را آغاز کرد.»
او اعلام کرد: «به 17 نفر از شرکت کنندگان در این دوره، از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان گواهینامه معتبر اعطا میشود.»
بیدخوری عنوان کرد: «دومین دوره آموزش آشپزی عمومی در راستای کیفی سازی خدمات وتوسعه کیفیت پذیرایی از گردشگران برگزارشد.»
او با اشاره به تنوع فرهنگی و ملیت های متفاوت زائران، تنوع غذایی در هتلها را ضروری دانست و گفت: «با توجه به ذائقه و شرایط جسمی مسافران، غذاهایی که در هتل ارائه می شود، باید بر اساس نیاز و شرایط آن ها باشد.»
انتهای پیام/