بهگزارش خبرنگار میراث آریا، فریبا رحمانپور در افتتاحیه سیزدهمین جشنواره انار بادرود اظهار کرد: «در این منطقه تعداد زیادی واحد بومگردی فعال هستند که زنان نقش مهمی در پیشبرد این بخش دارند.»
او گفت: «مردم منطقه کویری بادرود با طبع بلندشان که هم در بین مردان و هم زنان این منطقه رسوخ کرده، توانستهاند علاوه بر بخش کشاورزی، در حوزه صنایعدستی هم فعالیت کنند.»
رحمانپور خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه به واسطه وجود امامزادگان آقاعلیعباس(ع) و شاهزاده محمد(ع) حدود 4میلیون زائر سالانه به بادرود سفر میکنند، میتوان با توسعه صنایع دستی و بومگردی، رواج گردشگری در این منطقه را شاهد بود.»
او گفت: «آثار ارزشمندی از این منطقه در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده که دو مورد در حوزه زنان است.»
مشاور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: «مراحل مقدماتی ثبت ملی شیوه تهیه رب انار این منطقه در حال انجام است.»
افتتاح نمایشگاه صنایعدستی، بازدید از موزه عروسکی محلی و گارکاه قالیبافی بانوان، بازدید از خانه تاریخی محققالدوله از دیگر برنامههای سفر فریبا رحمانپور به بادرود بود.
سیزدهمین جشنواره انار نادری بادرود از ۱۶ تا ۲۴ آبانماه در بوستان گردشگری این شهر در حال برگزاری است. غرفههایی در قالب کارگاههای سنتی تهیه فرآوردههای انار مانند رب، سرکه، ژل و رنگرزی سنتی با پوست انار، نمایشگاه صنایعدستی و سوغات محلی، اجرای بازیهای بومی محلی، برپایی ایستگاه نقاشی انار برای کودکان و نوجوانان، مسابقه رالی کویر و همچنین برنامههای فرهنگی از برنامههای جنبی این جشنواره بود.
شهر بادرود با برخورداری از جاذبههای گردشگری نظیر آستان مقدس حضرت آقاعلیعباس(ع)، خانههای تاریخی، محوطههای باستانی با قدمت 7هزار سال و رملهای کویری جزو مناطق گردشگری شمال استان اصفهان محسوب میشود. این شهرستان دارای 2هزار هکتار باغات انار است که هر ساله بالغ بر ۴۰هزار تن محصول از آنها برداشت میشود.
انتهای پیام/