تشکیل تیم نظارت بر اقدامات بهداشتی در تأسیسات گردشگری گلستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از ابلاغ و اجرای اقدامات پیشگیرانه بهداشتی در زمینه ویروس کرونا در تأسیسات گردشگری و تشکیل تیم نظارتی برای کنترل و رصد اقدامات واحدهای استان در این خصوص خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، احمد تجری امروز یکشنبه 11 اسفندماه 98 با اعلام این خبر گفت: «با هدف پیشگیری از شیوع کرونا ویروس، دستورالعمل ابلاغی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای پیشگیری از شیوع این ویروس به تأسیسات گردشگری و هتل‌های استان ارسال شد که رعایت آن می‌تواند به کنترل این بیماری و کاهش شیوع آن در هتل‌ها و تأسیسات گردشگری کمک کند.»

او با تأکید بر این‌که سلامت مردم در اولویت تأسیسات گردشگری قرار دارد، تصریح کرد: «در خصوص رعایت موارد دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در تأسیسات گردشگری جدی هستیم و به هموطنان اطمینان خاطر می‌دهیم که با هرگونه تخلفی در این حوزه برخورد کنیم.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی گلستان گفت: «با توجه به شیوع کرونا ویروس در کشور برنامه‌های ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان با اجرای تمهیدات لازم و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برای مقابله و پیشگیری از شیوع این ویروس انجام می‌شود.»

او تصریح کرد: «طرح بازدید و نظارت بر واحدها و تأسیسات گردشگری استان گلستان هر ساله در ایام پایان سال به‌منظور آمادگی میزبانی مسافران و گردشگران تشدید می‌شد، اما امسال این بازدیدهای نظارتی که توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و ستاد اقامه نماز اجرایی می‌شود، با تأکید و توجه ویژه‌بر نکات بهداشتی به‌خصوص اقدامات پیشگیرانه از کرونا ویروس صورت می‌گیرد.»

تجری افزود: «همچنین برای اجرای دقیق و کامل اقدامات پیشگیرانه متناسب با این دستورالعمل، تیم نظارتی برای رصد اقدامات تأسیسات گردشگری در سطح استان تشکیل‌شده است.»

او با تأکید بر این‌که باید اقدامات پیشگیرانه در استان صورت گیرد و برنامه‌ها با توجه به دستورالعمل‌های کنترل این ویروس انجام شود، گفت: «روسای جوامع و مدیران ادارات شهرستانی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز نسبت به کنترل و رعایت دستورالعمل اقدامات پیشگیرانه بهداشتی در زمینهٔ کرونا ویروس، در نظارت‌های عالیه مکلف شده‌اند.»

دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا که توسط وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به تأسیسات گردشگری و هتل‌های سراسر کشور ابلاغ‌شده شامل پنج بخش «اهمیت کرونا ویروس در هتل‌ها»، «اقدامات لازم برای آمادگی در برابر این بیماری»، «آموزش پرسنل»، «کنترل عفونت در هتل‌ها» و «اقدامات لازم در برخورد با مسافر بیمار» است.

انتهای پیام/

کد خبر 1398121132

برچسب‌ها