آغاز به کار تدریجی هتل‌های سیستان و بلوچستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

معاون گردشگری سیستان و بلوچستان از آغاز به کار تدریجی هتل‌های استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: «با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان نظارت‌های بهداشتی با قوت بیشتری از سوی ناظران معاونت گردشگری و سایر دستگاه‌های ناظر اعمال می‌شود.»

او گفت: «گردشگری رفته‌رفته در ایران و دنیا به حالت قبل بازمی‌گردد، بنابراین باید از این وضعیت استفاده کرده و از سیستان و بلوچستان یک برند جدید برای گردشگران بسازیم و ذهن آن‌ها را با ویژگی‌های مثبت سیستان و بلوچستان پر کنیم.»

معاون گردشگری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه از ابتدای اردیبهشت‌ماه ترددهای بین استانی آغاز شده و به همین تناسب سناریوهای مختلف خود را عملی می‌کنیم، افزود: «در این ایام نظارت بر فعالیت‌های گردشگری با توجه ویژه به‌سلامت مردم، هدف و اولویت اصلی ما خواهد بود.»

او گفت: «هتل‌ها و مراکز اقامتی در صورت تمایل می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ‌شده خدمات خود را به مردم ارائه و به‌صورت تدریجی آغاز به کار خود را اعلام کنند.»

میرحسینی تصریح کرد: «در واقع ماه مبارک رمضان در پرتو آموزه‌های معنوی و نورانی، بهترین فرصت برای تجدید همبستگی و همدلی بین مردم را فراهم آورده است.»

او گفت: «ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای رونق گردشگری رمضان بسیار متنوع است و این سرزمین ناشناخته یکی از مناطق بکر ایران برای توسعه انواع مختلف این صنعت از جمله گردشگری رمضان محسوب می‌شود.»

معاون گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: «رسوم و خرده ‌فرهنگ‌های ماه رمضان در سیستان و بلوچستان قدمتی دیرینه دارد و خیلی از این آیین‌ها از گذشته‌های دور به ما رسیده است، همین قدمت بالا بر جذابیت این آیین‌ها افزوده و خیلی از گردشگران تمایل دارند آن را از نزدیک مشاهده کنند.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399020733

برچسب‌ها