بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، امیر ارجمند پنجشنبه 10 شهریور 99 گفت: «جشنواره استانی دستور پخت غذا از ۲۴ خردادماه تا ۲۴ شهریورماه با شرکت بیش از 50 نفر به صورت مجازی برگزار شد و داوری این جشنواره مجازی با حضور دو نفر از داوران و صاحبنظران آشپزی در سطح استان انجام شد. در پایان سه نفر بهعنوان نفرات برگزیده و پنج نفر بهعنوان نفرات شایسته انتخاب شدند.»
او افزود: «جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان. داوری و اعلام نتایج این جشنواره همزمان با هفته گردشگری بود. در این جشنواره شرکتکنندگان از دستور پخت غذا، مواد تشکیلدهنده، خواص و فصل مناسب طبخ غذا عکس و فیلم تهیه و به حوزه بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری ادارهکل ارسال کردند که تصاویر ارسالشده توسط شرکتکنندگان با قید نام شرکتکنندگان در کتاب دستور پخت منتشر خواهد شد.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان عنوان کرد: «داوری فایلهای ارسالی شرکتکنندگان بر اساس آیتمهای اصالت غذا، نحوه ارائه آشپز، ميزان اطلاعات آشپز از خواص مواد غذايی، تكميل مراحل پخت، مطابقت مواد اوليه و تعداد نفرات، بهداشت، پوشش، سفرهآرایی، فلسفه پخت غذا انجام شد.»
او افزود: «در آیین تجلیل از برترینهای گردشگری استان با رعایت پروتکلهای بهداشتی از برندگان این جشنواره با اهدای جوایزی تقدیر شد.»
انتهای پیام/