گردشگری کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با کشت زعفران توسعه می‌یابد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد از توسعه زمین‌های زیر کشت زعفران در مناطق نمونه گردشگری این استان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد، مجید صفایی امروز شنبه 15 آذرماه 99 این اقدام را در راستای توسعه گردشگری کشاورزی اعلام کرد و گفت: «با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده در شورای توسعه استان، تولید و برداشت زعفران در سال جاری در سطح استان به‌ویژه مناطق گردشگری افزایش چشمگیری داشته، به‌نحوی که امسال تا پیش از شروع فصل سرما، از هر هکتار پنج کیلوگرم محصول زعفران در مزارع کهگیلویه و بویراحمد برداشت می‌شود.»

صفایی بیان کرد: « کشت زغفران بیشتر در مناطق گردشگرپذیر شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران انجام می‌شود.»

او با بیان اینکه برداشت محصول زعفران در۸.۳۷ هکتار از مزارع استان آغاز شده است گفت: «در تلاش هستیم تا در ایام پساکرونا، جشنواره برداشت زغفران در یکی از شهرستان‌های گرمسیری استان برگزار شود.»

صفایی ادامه داد: «طرح توسعه گردشگری پایدار روستایی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جهاد کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید در کهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست.»

زراعت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد از حدود پنج سال قبل آغاز شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 13990915401075

برچسب‌ها