ابلاغ مراتب ثبت ملی 10 میراث‌فرهنگی ناملموس به استاندار آذربایجان غربی

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی مراتب ثبت ملی 10 اثر فرهنگی ناملموس را به استاندار آذربایجان غربی ابلاغ کرد.

به گزارش میراث‌آریا، در نامه علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی آمده است: 

«در اجرای مواد «۱۱و۱۲» از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون حراست از میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و مواد «۲ و ۳» آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷ هیأت محترم وزیران، مراتب ثبت عناصر به شرح زیر، در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس ایران اعلام می‌شود. هرگونه اقدام که موجب حراست و پاسداری این میراث شود، مورد تاکید است. 

فهرست معرف»

    \t
  1. مهارت تهیه و پخت هویج حالواسی به شماره ۲۵۹۲ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
  2. \t
  3. مهارت پخت غذای سنتی «یارما قابل سی» به شماره ۲۵۹۴ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
  4. \t
  5. مهارت تهیه جویز حالواسی (حلوای گردو) به شماره ۲۵۹۵ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
  6. \t
  7. مهارت تهیه گنم شیر/بوغذا قورقاسی-قوورقا/گندم برشته/گنم شیره/گندم شیر/ (منطقه‌ای به پیشنهاد کرمانشاه) به شماره ۲۵۹۹ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
  8. \t
  9. فن و مهارت ساخت خمچک سنتی/تیروتخته/تخته وردنه (منطقه‌ای به پیشنهاد کهگیلویه و بویراحمد) به شماره ۲۶۲۹ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
  10. \t
  11. رقص محلی آذربایجان غربی به شماره ۲۶۴۷ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۷.»

همچنین علی دارابی در دو نامه دیگر مراتب ثبت ملی «مهارت پخت سوتدی پلو (به پیشنهاد استان اردبیل)» به شماره ۲۴۱۰، «مهارت پخت ساچ ایچی/ قاتق شورباشی/ساچ قورماسی (به پیشنهاد اردبیل)» به شماره ۲۴۱۱، «مهارت پخت چیغیرتما (به پیشنهاد استان اردبیل)» به شماره ۲۴۱۳ در تاریخ ۱۴۰۰/۷/۱۱ و «مهارت سنتی هالوین هیزه، بهسازی و مقاوم‌سازی خیک (منطقه‌ای به پیشنهاد کرمانشاه)» به شماره ۲۵۹۸ را در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵ به استاندار آذربایجان غربی ابلاغ کرده است.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

\"\"

\"\"

\"\"

 

انتهای پیام/

کد خبر 14010418957167

برچسب‌ها