برگزاری جشنواره غذای غدیر در محوطه کاروانسرای آوج

به‌مناسبت گرامیداشت عید سعید غدیر خم و هفته خانواده جشنواره‌ای از غذاهای محلی همراه با غرفه نمایش آثار هنرمندان صنایع‌دستی با حضور جمعی از مسئولان در محوطه کاروانسرای شاه‌عباسی شهرستان آوج برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین، میثم رحمانی روز چهارشنبه 29 تیر 1401 با اعلام این خبر گفت: «در این جشنواره که با مشارکت نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و موسسه خیریه آبشار عاطفه‌های شهرستان اجرا شد، تعداد 12 نفر از مادران شهرهای آوج و آبگرم به‌همراه فرزندان خود شرکت کردند.»

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آوج اظهارکرد: «رشته پلو، کله‌جوش، آش‌رشته، آش سبزیجات، نان محلی اگردک، آش دوغ، ترشه‌آش، کتمه، عدس‌پلو با رشته محلی، دلمه، حلوای شیره، انواع مربا با محصولات بومی و... توسط بانوان طبخ و ارائه شد.»

او در ادامه افزود: «در این جشنواره همچنین غرفه آثار هنرمندان صنایع‌دستی در رشته چرم دست‌دوز دایر شد و جمعیت هلال‌احمر برای گرفتن فشارخون و یادآوری نکات و دستورالعمل‌های بهداشتی در محل حاضر بودند.»

انتهای پیام/

کد خبر 1401042949244

برچسب‌ها