برگزاری اولین میز گردشگری خوراک در استان گلستان

معاون گردشگری گلستان از برگزاری اولین جلسه میز گردشگری خوراک در استان پیرو آیین‌نامه تشکیل میزهای گردشگری کشور خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، یاسر قندهاری روز یکشنبه 23 مردادماه 1401 با اعلام این خبر گفت: «پیرو تشکیل فدراسیون‌های گردشگری در سطح وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، میزها و کمیته‌های تخصصی گردشگری در سطح استان‌ها تشکیل می‌شوند و در گام اول استان‌های گلستان و یزد به‌عنوان پایلوت در این حوزه فعالیت می‌کنند.»

معاون گردشگری استان گلستان خاطرنشان کرد: «هدف از تشکیل میزهای گردشگری بحث و تبادل‌نظر در مورد داشته‌ها و ظرفیت‌های مختلف گردشگری استان اعم از طبیعی، تاریخی، فرهنگی، خوراک، ورزشی، سلامت، اقوام و... است.»

او یادآور شد: «میزهای تخصصی با عضویت افراد مرتبط از بخش‌های دولتی و خصوصی تشکیل می‌شوند و به‌صورت تخصصی بر اساس عنوان تشکیل میز، ظرفیت‌ها، داشته‌ها، آسیب‌ها، نقاط قوت و ضعف استان در آن بخش بررسی و پیشنهادهای مختلف ارائه می‌شود.»

قندهاری در ادامه بیان کرد: «در این جلسه اعضای میز گردشگری خوراک پیشنهادهای مختلفی را مطرح کردند و مقرر شد در جلسات مستمر ماهانه برای اجرا و تصمیم‌گیری در ارتباط با این موضوعات و دیگر موضوعات پیشنهادی برنامه‌ریزی لازم انجام شود.»

تولید محتوا از ظرفیت‌های غذایی استان در رستوران‌ها و واحدهای سنتی، برگزاری جشنواره‌های مختلف غذا و خوراک، دعوت از بلاگرهای غذا به‌منظور معرفی غذاهای استان، حضور در جشنواره‌های مختلف مرتبط برای معرفی ظرفیت غذا و خوراک استان،  تهیه منوهای غذایی استان به زبان‌های خارجی در رستوران‌ها و واحدهای سنتی در راستای استفاده گردشگران خارجی از جمله مواردی بود که توسط اعضای حاضر در این نشست مطرح شد.

انتهای پیام/

کد خبر 14010524118292

برچسب‌ها