به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، پنجمین نمایشگاه گاسترونومی غذا و نوشیدنی با هدف بررسی روند تغییرات ذائقه غذایی و امکان برقراری ارتباط مستقیم با دستاندرکاران صنعت غذا برگزار میشود.
این نمایشگاه که پس از پنج سال برگزاری به جایگاه مطلوبی در سطح کشور دست یافته است، فرصت مناسبی را در اختیار فعالان صنعت غذا و نوشیدنی قرار میدهد تا با آخرین یافتههای این صنعت در حوزه رستورانداری و صنعت غذا آشنا شوند.
همچنین در حاشیه برگزاری پنجمین نمایشگاه بین المللی گاسترونومی غذا و نوشیدنی سمینار و دورههای آموزشی درباره مواد اولیه و نحوه آمادهسازی با حضور استادان برتر برگزار خواهد شد.
گاسترونومی یکی از مهمترین علوم زندگی است که به بررسی ارتباط بین غذا و فرهنگ میپردازد و از آنجا که سرعت زندگی رو به افزایش است، تغییر روش زندگی اجتماعی، فرهنگی و صنعتی در نحوه تولید، تهیه و مصرف غذا تغییرات بنیادی کرده است.
گاسترونومی در دنیای امروز به یکی از بخشهای گردشگری تبدیل شده که جذابیتهای فرهنگی را برای گردشگران و پژوهشگران این حوزه فراهم کرده است.
پنجمین نمایشگاه گاسترونومی غذا و نوشیدنی ۲۵ تا ۲۸آبان ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در نمایشگاه شهر آفتاب تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/