استفاده از ظرفیت فرهنگ‌های متنوع جامعه‌المصطفی به‌عنوان سفیران ایران

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با اشاره به احصای اشتراکات فرهنگی ملیت‌های مختلف جامعه المصطفی بر استفاده از این ظرفیت تاکید کرد و گفت: ملیت‌های مختلفی که در جامعه المصطفی آموزش دیده‌اند می‌توانند سفیران ما باشند و باید از این ظرفیت استفاده شود.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در سفر یک روزه به قم به همراه علیرضا ارجمند مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم امروز سه‌شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۱ از موسسه آموزشی و مهارتی بیان دیدن کرد.
او در جریان این بازدید با اشاره به ظرفیت جامعه المصطفی بر گسترش آموزه‌های آن با نگاه ملی، منطقه‌ای و جهانی همچنین احصای اشتراکات فرهنگی ملیت‌های مختلف این جامعه تاکید کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با اشاره به اهمیت گسترش بینش فرهنگ اسلامی در جامعه، افزود: متاسفانه جامعه  براساس تفکرات غربی مدرنیزه شده است، در صورتیکه باید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌های انقلاب اسلامی و همکاری حداکثری با آن‌ها رویکرد و بینش آن‌ها در جامعه گسترش پیدا کند.
جلالی به تنوع فرهنگی جامعه المصطفی اشاره و بر تقویت و استفاده از این ظرفیت تاکید کرد.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با بیان اینکه در گذشته نگاه تک ساحتی به فرهنگ وجود داشت، گفت: کسانی که از ملیت‌های مختلف در جامعه المصطفی آموزش دیده‌اند و با زبان‌های مختلف آشنایی دارند می‌توانند سفیران ما باشند.

همچنین حجت‌الاسلام حمید ملکی مدیر  موسسه آموزشی مهارتی بیان درباره فعالیت این موسسه گفت: قم نماینده جامعه المصطفی است و ما در این موسسه حوزه‌های مهارتی مختلف را آموزش و گسترش می‌دهیم.

انتهای پیام/

کد خبر 14010726761323