بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی، علی مستوفیان دوشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۱ در جلسه چگونگی برگزاری جشنواره استانی غذا تأکید کرد: «این جشنواره ۲۲ آذرماه در سه بخش آش، نان و دسر با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکتکنندگان در دانشگاه آزاد بجنورد برگزار میشود.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی با اشاره به استفاده از ظرفیت جوامع روستای در برگزاری این جشنواره، افزود: «ایجاد شور و نشاط اجتماعی، معرفی آدابورسوم سنتی، برندسازی خوراک در گردشگری خراسان شمالی و توسعه گردشگری خانواده محور را از اهداف این جشنواره برشمرد.»
مستوفیان ادامه داد: «این جشنواره با مشارکت دانشگاه آزاد واحد شهرستان بجنورد برگزار خواهد شد.»
او گفت: «قورمه، قابلی، انواع نانها، روغن زرد، کشک، قرهقروت و شیره انگور خراسان شمالی بهعنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.»
انتهای پیام/