برگزاری جشنواره غذای ایرانی/ 50 بانوی اصفهانی با هم رقابت کردند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از برگزاری جشنواره غذای ایرانی، هم‌زمان با ایام میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) و پاسداشت هفته بانوان در اصفهان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، علیرضا ایزدی امروز 18 دی‌ماه سال 1401، با اعلام این مطلب گفت: با توجه به فرارسیدن ایام میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) و پاسداشت هفته بانوان، جشنواره و مسابقه غذای ایرانی در خانه تاریخی بخردی اصفهان برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: در این جشنواره بیش از 50 نفر از بانوان شاغل در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حوزه پخت غذاهای سنتی و دسرهای سنتی اصفهان با یکدیگر رقابت کردند.

او افزود: پاسداشت مقام والای زن ایرانی و همچنین تلاش برای احیای غذاها و دسرهای سنتی اصفهان که نقش مهمی در توسعه گردشگری فرهنگی و زیرشاخه‌های آن همچون گردشگری خوراک ایفا می‌کند از جمله علل برگزاری این جشنواره سنتی بود.

در پایان از بانوان برگزیده این جشنواره و همچنین بانوان برگزیده فعال در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان تجلیل شد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 1401101823564

برچسب‌ها