دستگیری ۴ حفار غیرمجاز  و کشف و ضبط فلزیاب در بابل

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از دستگیری ۴ حفار غیرمجاز و کشف و ضبط فلزیاب در ‌شهرستان بابل خبر داد.

 به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، سرهنگ محمدرضا کردان، شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ با اعلام این خبر گفت: در راستای خبر واصله از سوی میراث‌بانان افتخاری مبنی بر حضور افراد ناشناس در یکی از روستاهای منطقه به قصد حفاری غیرمجاز و به‌دست آوردن اموال تاریخی‌فرهنگی، موضوع بلافاصله در دستور کار یگان حفاظت قرار گرفت و این ماموران پس از هماهنگی‌های قضایی و انتظامی در یک عملیات نامحسوس توانستند چهار حفار غیرمجاز را دستگیر کنند.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: آلات و ادوات حفاری غیرمجاز از متهمان کشف و ضبط کنند.

کردان گفت: متهمان برای تشکیل پرونده، سیر مراحل قانونی و قضایی تحویل عوامل انتظامی شدند.

او با تشکر از اطلاع‌رسانی هم استانی‌ها و فراهم شدن پیشگیری از وقوع جرائم تاکید کرد صیانت از میراث‌فرهنگی در استان مازندران به دلیل گستردگی و پراکندگی آثار نیاز به مشارکت همه جانبه هموطنان دارد.

او گفت: هموطنان و دوستداران میراث‌فرهنگی می‌توانند گزارش‌های خود را با اطمینان از حفظ امانت داری به سامانه خبری یگان حفاظت از آثار تاریخی استان مازندران با شماره تلفن ۳۳۳۹۱۰۰۷ اعلام کنند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011227482719