بهگزارش میراثآریا؛ فصل زمستان رو به پایان میرود و با فرارسیدن قدمهای بهاری، روحی دوباره در کالبد طبیعت دمیده میشود و طبیعت لباس حیات بر تن میکند.
سفر کردن در این فصل یکی از اصلترین گزینهها در تعطیلات نوروزی است، که میتواند فرصتی مغتنم برای لذت بردن از دنیای اطراف ما باشد.
استان کردستان در این فصل میتواند یک مقصد بینقص برای سفر باشد چرا که طبیعت زیبا و کمنظیر منطقه هر مسافری را غافلگیر میسازد.
کردستان از دیرباز یکی از مناطق تاریخی، گردشگری و از قطبهای تمدن و فرهنگ در ایران بوده و اکنون در آستانه نوروز با جاذبههای گردشگری و تاریخی بسیار همچون نگینی سبز با چشماندازهای دیدنی، سیاحتی و فرهنگی در غرب کشور چشم بهراه مسافران و گردشگران است؛ منطقهای آرمیده در دامنههای زاگرس با مردمانی غیور، خونگرم و مهربان...
این استان با داشتن طبیعتی چهار فصل و همچنین وجود آثار فرهنگی و تاریخی بسیار زیبا و ماندگار موجب شده تا در ایام مختلف سال پذیرای تعداد کثیری از گردشگران داخلی و خارجی باشد.
کوه و پارک جنگلی آبیدر، مسجد جامع، عمارت خسروآباد، بازار سنندج، عمارت آصفخان وزیری (خانه کرد)، منطقه جهانی هورامان، چشمه آب معدنی بل، منطقه حفاظت شده کوسالان و شاهو کامیاران، غار سنگی حسین کوهکن، کوه آربابا و سد بانه، مجموعه کاروانسرا و بازار قدیمی و بازارچه مرزی سیف سقز، حمام قصلان، منطقه حفاظت شده بدر و پریشان از جمله جاذبههای گردشگری این استان است.
همچنین وجود دریاچه خارقالعاده زریبار مریوان، بازارچه مرزی این شهر، غار تاریخی و باستانی کرفتو، ارتفاعات چهلچشمه، قلعه صلواتآباد و منطقه حفاظت شده بیجار، دریاچه سراب کوثر و... و همچنین روستاهای هدف گردشگری با شکل معماری خاص در کردستان، بیشک تعطیلات نوروز فراموش نشدنی را برای هر گردشگری به ارمغان خواهد آورد.
پوشش همیشه سبز گیاهان منطقه نیز در کنار صلابت و زیبایی کوهها و صخرهها و همچنین آب معدنی و گوارایی که از دل این صخرهها خود را به بیرون میرساند، همگی در کنار هم سبب شدهاند که سالانه گردشگران و مسافران فراوانی از داخل و خارج از کشور برای دیدن این زیبایی بینظیر طبیعت، خود را به کردستان برسانند.
این استان جدای از دو مقوله تاریخی و طبیعی در حوزه فرهنگ، آداب و رسوم خاص نیز دارای ظرفیتهای نهفته فراوانی است که همواره برای مردم سایر نقاط کشور جذابیت خاصی داشته و دارد.
صنایعدستی رایج این استان هم از جمله کلاش، شالبافی، قالی و گلیم، ارغوانبافی و مصنوعات چرمی، زیورآلات محلی، سوزندوزی و روكاری، صنایعچوب، البسه محلی و ...، آثاری برگرفته از اصالت و فرهنگ این منطقه است که مسافران و گردشگران در راه بازگشت خود از این باغ هنر، همیشه هنری دستی را به یادگار میبرند.
براساس این گزارش، دستاندرکاران ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با همکاری ادارات عضو ستاد خدمات سفر استان تمام توان خود را بهکار گرفتهاند تا با تدارک لازم برای استقبال و پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی که وارد استان میشوند، حداکثر بهره را از مناظر طبیعی و تاریخی منطقه برده و با خاطرهای خوش این دیار را ترک کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/