به گزارش میراثآریا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، علی خاکسار، گفت: استان همدان دارای ۲۰ اقامتگاه بومگردی دارای مجوز بوده که آمادگی لازم برای پذیرش میهمانان نوروزی را دارند و هیچ مشکلی در این رابطه نیست.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان افزود: هر ساله در عید نوروز مراکز اقامتگاهی کل کشور جوابگوی حجم مسافران در پیک مسافرت نوروزی نبود که برای مرتفع شدن این مورد چندسالی است اقامتگاههای بومگردی به چرخه خدماترسانی به گردشگران افزوده شدهاند.
خاکسار تصریح کرد: امسال نماینده اقامتگاههای بومگردی در ستاد خدمات سفر نوروزی مستقر هستند و با ارائه خدمات به گردشگران نوروزی اقامت علاقمندان به اقامت در فضاهای سنتی را به بومگردیها هدایت میکنند.
خاکسار با بیان اینکه امیدواریم ظرفیت بومگردیها در پذیرش مسافر و نقش موثر آنها در رونق جذب و پذیرش میهمانان نوروزی توسعه یابد، یادآور شد: فضاهای سنتی در اقامتگاههای بومگردی در سطح استان همدان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی همواره مورد استقبال گردشگران بوده است.
او افزود: بومگردی نوعی از صنعت گردشگری است که در پاسخ به اشتیاق و علاقه گردشگران به طبیعتگردی و تجربه زندگی در اقامتگاهها و محیطهای بومی در جوامع بشری به ویژه جوامع روستایی رواج یافته است تا گردشگران بتوانند در بومگردیها ضمن اسکان در مناطق روستایی با فرهنگ، آیین، آداب و سنتهای مردم این جوامع آشنا شده و از غذاهای محلی آنها استفاده کنند.
خاکسار افزود: یکی از قلمروهایی که توان جذب سرمایههای داخلی و خارجی و به پیروی از آن توسعه اقتصادی را در پی دارد، گردشگری است که این واژه امروزه به یکی از کلمات کلیدی دنیای اقتصاد مبدل شده است.
معاون گردشگری استان همدان تاکید کرد: بومگردی با بهرهگیری خردمندانه از منابع طبیعی و محیط زیست نقش مهمی در توانمندسازی جوامع محلی دارد، همچنین مهمترین تمایز مراکز اقامتی بومگردی داشتن سبک سنتی است که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب و مالکان این مراکز اصرار به داشتن این سبک زندگی دارند.
او تصریح کرد: بومگردی نوعی از صنعت گردشگری است که در پاسخ به اشتیاق و علاقه گردشگران به طبیعتگردی و تجربه زندگی در اقامتگاهها و محیطهای بومی در جوامع بشری به ویژه جوامع روستایی رواج یافته است تا گردشگران بتوانند در این مراکز اقامتی ضمن اسکان در مناطق روستایی با فرهنگ، آیین، آداب و سنتهای مردم این جوامع آشنا شده و از غذاهای محلی آنها استفاده کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/