مردم همه فصل‌ها غیر از پاییز به دامغان سفر کنند/ لطفا بومگردی دامغان را توسعه دهید

مجری برنامه‌های تلویزیون گفت: دامغان از نظر هتل و مهمان سرا در مضیقه است و با توجه به باران های فصلی و بادهای وزنده امکان اقامت در چادرهای سفری سخت است. فکر می کنم اگر مسئولین مربوطه بومگردی دامغان را توسعه دهند بهتر می توانند از مسافرین پذیرایی کنند.

«عبدالرضا امیراحمدی» مجری تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری میراث آریا با بیان اینکه اهل دامغان است، گفت: چون سالها برای شبکه های مختلف، ایران‌گردی کردم و هم اینکه به زادگاهم عرق خاصی دارم مناطق گردشگری دامغان را از به همراه خانواده از نزدیک دیدم و اطلاعات نسبی از آنجا دارم،‌به این شهر علاقه دارم. هرچند دامغان و صد دروازه آنقدر بزرگ و وسیع است که باید زمان زیادی برای دیدن از آن گذاشت.

امیراحمدی گفت: همه مکان های دیدنی دامغان را دوست دارم چراکه همه آنها داستان های جذاب و شنیدنی دارند و می توانند هر فردی را جذب کنند. از چشمه علی دامغان گرفته تا خانه ها و درخت های چنار و سرو و بنای فتحعلی شاهی بسیار زیبا و کاروانسرای امیرآباد سپهسالار و نقارخانه و پیرعلمدار و برج طغرل و مسجد تاریخانه و تپه حصار دامغان که شبیه تپه سیلک کاشان است که من همه اینها را دوست دارم.

او ادامه داد: از میان همه این بناها چشمه علی را بیشتر دوست دارم چراکه حال آدم را خوب می کند آنهم به دلیل تلفیقی است که از آب و چشمه و رود و درخت و کوه برای هر فردی رقم می زند.

این مجری گفت: توصیه می کنم مردم فقط پاییز به دامغان نیایند به این دلیل که دامغان به سرزمین بادهای صرصر (تندباد) معروف است و بادهای عجیب و غریب و بسیار تند و گزنده ای که می گویند که برای بارور شدن درختان پسته لازم است. این باد برای هر فردی قابل تحمل نیست. اما در سایر فصل ها جزو شهرهای دیدنی است. برای مکان های دیدنی چشمه علی، مسجد تاریخانه، بنای پیرعلمدار و اگر امکانات آفرود داشته باشند گردکوه که قلعه حسن صباغ بوده بسیار دیدنی است و برای جوان ها و علاقه مندان به نجوم هم باید بگویم دامغان پایگاه نجوم دارد که وقتی به آنجا می روید حس می کنید میلیاردها ستاره بالای سرتان است و با بالا بردن دستان تان می توانید آنها را بچینید. همچنین بازار سنتی دامغان بسیار دیدنی است و برخی اوقات وسیله هایی در این بازار پیدا می شود که شاید در جای دیگری یافت نشود. همه اینها در مجموعه ای است که طی مدت زمان یکساعت می شود از آنها دیدن کرد.

او در ادامه بیان داشت: تا جایی که می دانم به دلیل اینکه دامغان در مسیر تشرف به مشهد مقدس قرار دارد، فرمانداری، شهرداری و خانه های معلم و‌هلال احمر امکانات خوبی برای مسافرین نوروزی فراهم کردند. از سویی دامغان از نظر هتل و مهمان سرا در مضیقه است و با توجه به باران های فصلی و بادها امکان اقامت در چادرهای سفری سخت است. فکر می کنم اگر مسئولین مربوطه بومگردی دامغان را توسعه دهند بهتر می توانند از مسافرین پذیرایی کنند.

امیراحمدی ضمن اشاره به سفر نوروزی که برای خود و خانواده گفت: هر ساله در نوروز به دامغان و بعد به مشهد می رویم یا اینکه هر سال یک شهر را انتخاب کرده و شهر به شهر می رویم و روستاهای بین مسیر را سر فرصت می بینیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020112147485

برچسب‌ها