بهگزارش ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور، سیدمحمد مولوی گفت: نوروز ۱۴۰۲ بعد از ایام کرونا، یکی از نوروزهایی بود که با استقبال بالای مردم مواجه شد و نشاط خوبی را در شهر آبادان ایجاد کرد؛ تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن شرایط بسیار ارزشمندی را به وجود آورد.
وی افزود: مسابقات فوتبال دانش آموزی که برای اولین بار به میزبانی شهر آبادان برگزار شد و در واقع گردشگری ورزشی تلقی میشد نشاط خوبی را بعد از حادثه تلخ متروپل در شهر ایجاد کرد و اکنون نیز استقبال مردم اقصی نقاط کشور از این منطقه حال و هوای خوبی را ایجاد کرده است.
مولوی، گردشگری آبی را یکی موفقترین حوزههای گردشگری در نوروز امسال عنوان کرد و گفت: دادههای آماری میزان حضور گردشگران در زمینه گردشگری آبی تا روز هفتم فروردین ماه برای شهر آبادان ۲۵۰ هزار نفر و برای شهر خرمشهر ۴۲ هزار و ۱۶۱ نفر را نشان میدهد که نشان دهنده اهمیت گردشگری آبی در این منطقه است.
وی با اشاره به خط آبی بندر آبادان-بندر سیبه عراق ادامه داد: پس از راهاندازی این خط آبی در آینده که پیگیریهای فراوانی از طریق وزارت امور خارجه برای آن انجام شده است، عملاً تاکسی آبی نیز راهاندازی خواهد شد و شاهد یک تحول در حوزه گردشگری آبی با شاخصهای بینالمللی در شهر آبادان خواهیم بود.
وی افزود: وقتی وزیر میراث فرهنگی به شهر آبادان سفر کرد، بر تقویت نقاط قوت در راستای حضور حداکثری گردشگران در این منطقه تاکید داشت.
عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و قطر با اشاره به ضرورت معرفی آداب و رسوم شهرهای آبادان و خرمشهر در سطح بینالمللی، توضیح داد: باید به گونهای برنامهریزی شود تا آداب و رسوم این منطقه در سطح بینالمللی به ویژه به کشورهای همسایه معرفی شود و این اقدام در گروی تقویت «گردشگری فرهنگی» از طریق برگزاری جشنوارهها و هفتههای فرهنگی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/