اجرای 30 طرح گردشگری در خراسان جنوبی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: ۳۰ طرح گردشگری در این استان باهدف ایجاد اشتغال پایدار و افزایش فضای اقامتی و تفریحی در دست اجراست.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، هادی شاه‌وردی روز پنجشنبه 31 فروردین‌ماه 1402 در حاشیه نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان جنوبی بیان کرد: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف اعم از مجتمع‌های گردشگری و بوم‌گردی در حال اجراست که با توجه به تقاضای متقاضیان و نیازسنجی که در سنوات گذشته انجام شده، مجوز آن‌ها صادر شده است و امیدواریم با رویکرد جدید، فرآیند صدرو مجوز در شهرستان‌های نیازمند تأسیسات گردشگری تسهیل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی تعداد آثار ثبت شده خراسان جنوبی در فهرست میراث ملی و جهانی را یک هزار و ۶ اثر عنوان کرد و گفت: از این تعداد پنج اثر شامل باغ و عمارت اکبریه بیرجند، بیابان لوت، قنات بلده فردوس و ژئوپارک طبس ثبت جهانی شده و روستای خراشاد (توبافی) نیز در حوزه صنایع‌دستی به عنوان روستای جهانی ثبت شده است.

شاه‌وردی یادآور شد: پرونده کاروانسراهای استان هم در نوبت بررسی کمیته میراث جهانی یونسکو قرار دارد و پرونده آسبادها نیز تنظیم و به یونسکو ارسال شده است.

او تصریح کرد: در حوزه گردشگری و معرفی خراسان جنوبی در داخل و خارج از استان و کشور نیاز به کمک رسانه‌ها و همه دغدغه‌مندان این حوزه داریم.

شاه‌وردی بابیان اینکه معرفی نشدن استان یکی از چالش‌های گردشگری است، گفت: بیش از ۳۰۰ دقیقه تولید محتوا درزمینهٔ معرفی جاذبه‌های گردشگری، آثار تاریخی، مستحدثات، تأسیسات و ظرفیت‌های گردشگری استان در این اداره‌کل با همکاری بخش خصوصی انجام شده است و تلاش کردیم از همه ظرفیت‌های موجود در فضای مجازی و رسانه‌ها استفاده شود.

او با اشاره به لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران در بخش تسهیلات و صدور مجوزهای گردشگری ادامه داد: تلاش شده در صدور مجوزها دقت بیشتری انجام شود تا افرادی به حوزه گردشگری ورود کنند که سبقه لازم و توان مالی مشخصی داشته باشند و در سیر مراحل انجام کار و بعد از افتتاح مجموعه خود به مشکل برخورد نکنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: امسال به توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد مجموعه‌ها در شهرستان‌های شرقی استان به‌صورت ویژه پرداخته خواهد شد تا توازن حوزه گردشگری رشد یابد.

او افزود: امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، مشکلات فعالان و برخی واحدهای گردشگری موردبررسی قرار گرفت و با هماهنگی‌های انجام شده با اولویت تأسیسات در حوزه‌های مختلف اعم از تسهیلات، مالیات، شهرداری یا دستگاه‌های اجرایی و قوانین مربوطه به‌منظور رفع مشکلات آن‌ها دستورات لازم صادر شد.

در این نشست با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، سرپرست اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی و جمعی از مدیران استانی، مسائل و مشکلات جامعه هتلداران و برخی از فعالان حوزه گردشگری بررسی شد. 

در این جلسه که با حضور جمعی از مدیران واحدهای گردشگری همراه بود، مواردی در خصوص مالیات بر ارزش‌افزوده، تأمین و اصلاح زیرساخت‌ها در حوزه راه دسترسی، احداث شبکه برق، اصلاح تعرفه برق و افزایش ظرفیت کنتور آب از سوی مدیران این واحدها مطرح شد.

پرداخت تسهیلات و تأمین مالی بازسازی و نوسازی، استمهال بدهی و تمدید دوران مشارکت، پایان کار ساختمانی، معافیت مالیاتی، تبلیغات شهری حوزه گردشگری از دیگر دغدغه‌های مدیران واحدهای گردشگری و جامعه هتلداران بود که امروز در کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید موردبررسی اعضا قرار گرفت و مصوباتی در راستای پیگیری ‌و رفع آن‌ها اخذ شد.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/

کد خبر 1402020513528

برچسب‌ها