نخستین جشنواره بین‌المللی خوراک در کرمانشاه برگزار می‌شود

نخستین جشنواره بین‌المللی خوراک کرمانشاه با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، شهرداری و شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، عصر روز یکشنبه ۷ آبانماه داریوش فرمانی در جلسه هماهنگی جشنواره بین‌المللی خوراک کرمانشاه، اظهار کرد: نخستین جلسه جشنواره بین‌المللی خوراک کرمانشاه باحضور نمایندگان چهار شهر خلاق خوراک جهان و ۱۱ کلانشهر ایران در شهر کرمانشاه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه افزود: این جشنواره بزرگ به مدت ۵ روز با مشارکت شهرداری و اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان در اواخر دی ماه سال جاری در شهر کرمانشاه برگزار می‌شود. 

او با اشاره به دلایل تغییر زمان رویداد به دی ماه، تصریح کرد: با توجه به تغییر سطح جشنواره از ملی به بین‌المللی و نیاز به هماهنگی‌های لازم برای حضور هیات‌های خارجی زمان این رویداد به اواخر دی ماه تغییر یافته است. 

فرمانی گفت: جشنواره بین‌المللی خوراک کرمانشاه یکی از بزرگترین رویدادهای گردشگری کشور در حوزه خوراک خواهد بود که تا کنون برگزار شده است. 

او ادامه داد: برای شرکت در این رویداد بزرگ از ۵۰ مهمان خارجی و بیش از ۷۰ مهمان کشوری دعوت به عمل می‌آید. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه افزود: بیش از ۴۰۰ غرفه طبخ غذا و محصولات غذایی و تجهیزات جانبی در این رویداد برپا می‌شود که پیش بینی می‌شود بیش از ۵۰ هزار نفر از این رویداد بزرگ بازدید کنند. 

او در خصوص برنامه‌های جانبی این رویداد اظهار کرد: طبخ بزرگترین دنده کباب کرمانشاهی برای ثبت در گینس یکی اتفاقات جذاب جانبی این جشنواره خواهد بود. 

فرمانی گفت: برگزاری استارت آپ در حوزه خوراک، برپایی جنگ شادی شبانه، همایش تخصصی گردشگری خوراک و مسابقات جذاب از دیگر برنامه‌های جانبی این رویداد است. 

او افزود: هدف این رویداد معرفی کرمانشاه جهان شهر خلاق خوراک به قطب گردشگری غذای کشور است. 

همچنین نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در این جلسه اظهار کرد: دومین جهان شهر خلاق خوراک ایران یک برند جهانی است که اسم کرمانشاه را در دنیا مطرح می‌کند و ما باید با همه توان از این ظرفیت استفاده کنیم. 

شهردار کرمانشاه افزود:  شاید ده‌ها نمایشگاه و جشنواره در کرمانشاه برگزار شود، اما اثرگذاری این جشنواره به عنوان برند جهانی شهر خلاق خوراک را نداشته باشد. 

نوروزی تصریح کرد: با برگزاری این رویداد به دنبال معرفی کرمانشاه به عنوان یک شهر گردشگری با میراث غذایی بسیار غنی هستیم. 

او تاکید کرد: همه ظریفیت‌های موجود را به کار می‌گیریم که یک مراسم در شان مردم و نام کرمانشاه برگزار شود. 

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه این رویداد یک کار مشارکتی با اداره‌کل میراث‌فرهنگی و همکاری نمایشگاه‌های بین‌المللی کرمانشاه است، گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی ظرفیت‌های خود را در کنار هم قرار دهند، می‌توان اتفاقات مهمی را برای شهر کرمانشاه رقم زد. 

انتهای پیام/

کد خبر 1402080800363
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha