گردشگری خوراک یکی از ظرفیت‌های گردشگری در بوشهر است

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان بوشهر گفت: گردشگری خوراک یکی از ظرفیت‌های گردشگری در بوشهر است.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، وحید جمالی گفت: به واسطه وجود بنادر متعدد شهری و روستایی، آبزیان متنوع، نخلستان و اقلیم تپه‌ماهوری بخشی از جغرافیای استان بوشهر، این استان را به نقطه‌ای گردشگرپذیر در زمینه گردشگری خوراک تبدیل کرده است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان بوشهر افزود: آش بوشهری یکی از عناوین است که توسط زنان و مردان بندر بوشهر پخت می‌شود و بیشتر به عنوان وعده صبحانه استفاده می‌شود که در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده است.

او ادامه داد: پخت این نوع آش در مراسمات آیینی و مذهبی نیز جایگاهی خاص دارد و به منظور معرفی این غذا، هم‌زمان با میلاد حضرت زینب (س) به همت امور بانوان اداره‌کل متبوع طبخ آش بوشهری در محل عمارت تاریخی کازرونی انجام شد.

جمالی در پایان بیان کرد: ظرفیت‌های متعدد گردشگری در بوشهر نیازمند معرفی بیشتر است و امیدواریم در کنار توسعه زیرساخت‌ها، با همکاری و همیاری فعالین این حوزه بتوانیم قدمی مثبت و رو به جلو در این مسیر برداریم.

انتهای پیام/

کد خبر 1402082901655
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha