بهگزارش میراث آریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی، جودت اوزگوکچه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ در نشست فعالان گردشگری آذربایجان غربی و ترکیه در هتل آنا ارومیه اظهار کرد: من با تجربه ۱۱ ساله فعالیت در حوزه گردشگری اعتقاد دارم که بازار گردشگری ایران یکی از بهترین بازارها است و در این مدت نیز فعالیتهای زیادی برای شناساندن ایران و ایجاد پل ارتباطی بین فعالان گردشگری ایران و ترکیه انجام دادیم.
رئیس منطقه آناتولی شرقی اتحادیه آژانسهای مسافرتی ترکیه با بیان اینکه گردشگری یک صنعت درآمدزا برای کشورها است، تصریح کرد: وجود یک هزار و ۷۷۷ اثر ثبت ملی و پنج اثر ثبت جهانی یک ظرفیت بالقوه برای آذربایجان غربی بوده که گردشگری بهترین روش برای شناساندن آنها است.
او تصریح کرد: ایران کشور بسیار زیبایی است که جاذبههای دیدنی زیادی دارد که باید دست در دست هم داده و همه برای شناساندن آن تلاش کنیم و در این راستا برخی مشکلات وجود دارد که باید حل شود چرا که اگر یک گردشگر رضایت داشته باشد رضایت او موجب سفر هفت گردشگری به آن منطقه میشود اما نارضایتی گردشگر موجب فراری دادن ۲۳ نفر میشود.
ضرورت استفاده از تجربه کشورهای موفق در حوزه گردشگری
رئیس اتاق مشترک ایران و ترکیه هم در این جلسه گفت: بخش عمدهای از درآمد ناخالص ترکیه مربوط به حوزه گردشگری بوده که متاسفانه این رقم در ایران بسیار پایین است و باید برای افزایش سهم گردشگری در این حوزه تلاش کرد.
مهرداد سعادت افزود: یکی از سرفصلهای صنعت چهارم توجه به حوزه گردشگری است و در این سرفصل یکی از موضوعات مطرح شده این است که بهترین فکر برای توسعه فکر نکردن برای توسعه است چرا که امروزه به اندازه کافی ایده و طرح وجود دارد تنها باید از آن استفاده کرد و در این راستا برای توسعه گردشگری در ایران باید از تجربه کشورهای موفق استفاده کرد.
او تصریح کرد: چند روز پیش نیز اولین جلسه کمیسیون گردشگری اتاق ارومیه نیز برگزار شد و این کمیسیون فعالیت خود را آغاز کرده و امید است با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی به اهداف این کمیسیون برسیم.
شهردار ارومیه هم در این نشست گفت: در حال حاضر گردشگری بهعنوان یک صنعت سبز در سطح جهان مطرح بوده و در این راستا شهرداری ارومیه توسعه صنعت گردشگری را یکی از اولویتهای مهم خود قرار داده است.
حسین مهدیزاده تصریح کرد: در موضوعات مربوط به تبادلات مرزی، توسعه گردشگری و اشتراکات فرهنگی میتوان اقدامات مشترک خوبی بین ترکیه و آذربایجات غربی انجام داد و در این راستا مذاکراتی با سرکنسول ترکیه در ایران نیز صورت گرفته است.
انتهای پیام/
نظر شما