مجری طرح پیشنهادی گردشگری سنگواره و دیرین‌شناسی چهارمحال و بختیاری مشخص شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مجری طرح پیشنهادی گردشگری سنگواره و دیرین‌شناسی مشخص و این طرح سریع‌تر عملیاتی شود.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری، محمدکاظم منزوی شامگاه سه‌شنبه پنجم دی‌ماه ۱۴۰۲ در پنجمین کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: اجرای هر طرح در بخش‌های مختلف به صدور مجوزهای قانونی و مجری نیاز دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: بهره‌مندی از توان و تخصص کارشناسان علمی زمین‌شناسی به‌منظور عملیاتی شدن طرح گردشگری سنگواره و دیرین‌شناسی استان در دستور کار کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قرار گیرد.

منزوی تصریح کرد: به‌منظور بهبود فضای کسب‌وکار به‌ویژه در حوزه گردشگری باید تصمیم‌گیری‌ها منطبق بر قانون و در راستای حمایت از کارآفرینان باشد.

او یادآور شد: طرح‌های سرمایه‌گذاری نیازمند تسهیلات بانکی به‌ویژه در حوزه گردشگری از طریق دستگاه‌های اجرایی مرتبط به بانک‌های عامل معرفی خواهند شد.

منزوی به واگذاری زمین‌های ملی به سرمایه‌گذاران برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری اشاره و اضافه کرد: در صورت عمل نکردن به تعهدات و انحراف در اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری، این زمین‌ها بازپس‌گیری اگر به و به سرمایه‌گذاران واجد شرایط جدید واگذار می‌شود.

برای بهبود فضای کسب‌وکار برخی رویه‌ها اصلاح شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در راستای بهبود فضای کسب‌وکار می‌توان برخی رویه‌های موجود را براساس معیارهای قانونی اصلاح کرد.

شهرام زارع فارسانی به اشتغال‌زایی مطلوب اقامتگاه‌های بوم‌گردی با کمترین میزان سرمایه‌گذاری اشاره و تأکید کرد: حمایت از این نوع سرمایه‌گذاری در استان مورد توجه جدی قرار گیرد.

او افزود: افزایش تعداد تخت‌های اقامتی گردشگری و ارتقای وضعیت هتلینگ در چهارمحال و بختیاری به افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق حوزه گردشگری کمک می‌کند.

طرح پیشنهادی سنگواره وضعیت گردشگری علمی را متحول می‌کند

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: طرح پیشنهادی گردشگری سنگواره و دیرین‌شناسی می‌تواند گردشگری علمی در استان را متحول کند.

سید سعید فیاضی بروجنی تصریح کرد: در این راستا پیشنهاد می‌شود از نظرها، دیدگاه‌ها و پژوهش‌های علمی دانشجویان و استادان رشته‌های مرتبط با زمین‌شناسی بهره‌گیری شود.

او یادآور شد: اعضای کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری پیشنهادهای خود را برای بهبود حوزه گردشگری استان به دبیرخانه این کمیسیون ارائه دهند.

فیاضی اضافه کرد: در این نشست مشکلات تعدادی از طرح‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری مطرح و راهکارهای کارشناسی و قانونی برای رفع آن ارائه و مصوب شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402100600270
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha