نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، ویترین هویت فرهنگی و اصالت خراسان جنوبی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ویترینی از هویت فرهنگی و اصالت خراسان جنوبی و فرصتی ناب برای معرفی جاذبه‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان است لذا شهرستان‌ها باید قوی پای کار باشند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل‌از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، جواد اشرفی ظهر روز چهارشنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ در جلسه هماهنگی برای حضور استان در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، که با حضور فرمانداران استان برگزار شد، اظهار کرد: این نمایشگاه یک تبلیغ زنده برای جذب گردشگر داخلی و خارجی است.

معاون استاندار با بیان اینکه این نمایشگاه از ۲۳ بهمن ماه تا ۲۶ بهمن ماه در تهران برگزار می شود، تصریح کرد: بنا به تأکید استاندار باید استان حضور قوی و پررنگی برای معرفی خراسان جنوبی در این نمایشگاه داشته باشد.

اشرقی خاطرنشان کرد: هفدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته، هویت فرهنگی و گردشگری و حتی فرصتی برای سرمایه‌گذاری استان است که باید از این فرصت استفاده کرد لذا شهرستان‌ها باید پای کار باشند.

معاون استاندار خواستار اجرای کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های زنده در نمایشگاه شد و گفت: این برنامه‌ها سمبل هر شهرستان و سبب جذب گردشگر بیشتر می‌شود.

اشرفی ادامه داد: نمایشگاه بین المللی حوزه گردشگری فرصت نابی برای جذب گردشگر و سرمایه‌گذار است، هزینه‌های نمایشگاه توسط  بخش دولتی تأمین می‌شود اما شهرستان ها باید در این خصوص حس مشارکت داشته باشند.

هادی شاه‌وردی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی ضمن ارائه گزارشی از شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، بیان کرد: سال گذشته استان خراسان جنوبی با ۴۲۸ متر مربع در حوزه گردشگری و ۳۵۰ متر مربع در حوزه‌صنایع‌دستی و مشارکت ۶ دستگاه اجرایی و ۶ شهرداری در این نمایشگاه شرکت کرد که برون‌داد نمایشگاه بسیار موفق بود.

هادی شاه‌وردی افزود: سال گذشته چندین تفاهم‌نامه در فضای نمایشگاه منعقد شد و با حمایت استاندار و همدلی، مشارکت و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی کار گروه خوبی رقم خورد و حضور استان بسیار قدرتمند بود و مهم‌ترین دستاوردهای استان در بخش‌های گوناگون گردشگری، صنایع‌دستی، نوآوری، قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف به بازدیدکنندگان ارائه شد.

او تصریح کرد: امسال استان خراسان جنوبی، با حدود ۴۰۰ مترمربع فضای درخواستی با ۱۶ غرفه برای معرفی استان در این نمایشگاه حضور خواهد داشت و در بین غرفه‌ها اجرای زنده صنایع‌دستی پیش‌بینی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته  پاویون استان ارگ کلاه‌فرنگی و ورودی استان نمای مدرسه شوکتیه بود که با استقبال خوب بازدیدکنندگان و گردشگران همراه بود و امسال برای طراحی استان از کاروانسراها که به تازگی ثبت جهانی شده‌اند و ایوان مسجد جامع قاین به عنوان یکی از مساجد فاخر استان استفاده خواهد شد.

او از آمادگی استان برای حضور فعال شهرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: ۱۱ غرفه می‌تواند در اختیار شهرستان‌ها قرار بگیرد و با برنامه‌ریزی جامع هر یک از شهرستان‌ می‌توانند ظرفیت‌ها، جاذبه‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خود را به خوبی معرفی کنند و از این فرصت بی‌نظیر استفاده کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1402101400755
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha