حضور البرز با محوریت گردشگری کشاورزی در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

معاون گردشگری البرز گفت: با توجه به اینکه استان البرز از ظرفیت‌های بالایی در زمینه گردشگری کشاورزی برخوردار است، با این محوریت در نمایشگاه حاضر می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز شهرام علی‌محمدی روز شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ با بیان این موضوع اظهار کرد: از آنجایی که استان البرز در زمینه گردشگری کشاورزی به خصوص گلخانه‌ای از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است و دارای گلخانه‌هایی است که در سطح کشوری شناخته شده هستند، حضور فعالان حوزه کشاورزی در این نمایشگاه بسیار پررنگ است.  

معاون گردشگری البرز افزود: بنابراین غرفه استان البرز در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته که از ۲۳ تا ۲۶ بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های کشور در تهران برگزار می‌شود، با محوریت گردشگری کشاورزی طراحی شده و پذیرای بازدیدکنندگان است.

به گفته علی‌محمدی در کنار اقدامات مختلف، ارائه بسته‌های گردشگری از طریق تشکل‌ و انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی، انجمن حرفه‌ای واحدهای اقامتی، پذیرایی و راهنمایان گردشگری برای معرفی ظرفیت‌ها و تورهای گردشگری استان البرز انجام می‌شود.

علی ‌محمدی با اشاره به اینکه گردشگری خوراک در استان البرز نیاز به اقدامات و معرفی بیشتری دارد، تصریح کرد: همچنین موضوع گردشگری خوراک در نمایشگاه به صورت ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد و آیین سمنو پزان البرز با رویکرد بهتری امسال در نمایشگاه ارائه می‌شود که علاوه بر ایجاد جذابیت با موضوع گردشگری کشاورزی مرتبط است و در عین حال پذیرایی از بازدیدکنندگان صورت می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه البرز با در اختیار داشتن ۶۰۰ متر فضا در نمایشگاه جزو استان‌های رده اول دیده شده، گفت: امسال سازمان همیاری‌های شهرداری کرج و اتاق بازرگانی مشارکت خوبی در نمایشگاه دارند و حضور بخش خصوصی در برگزاری نمایشگاه ستودنی است به گونه‌ای که صد در صد اعتبارات توسط بخش خصوصی تأمین شده و اقدامات اجرایی توسط شرکت گردشگری سیمرغ صورت می‌گیرد.

معاون گردشگری البرز با اشاره به اینکه قابلیت‌های ویژه‌ای در زمینه گردشگری ورزشی و صنعتی و همچنین گردشگری سلامت دراستان البرز وجود دارد، افزود: معرفی ظرفیت‌های گردشگری ورزشی البرز از جمله پیست اسکی دیزین که به زودی بازگشایی می‌شود، باشگاه‌های سوارکاری، مناطق کوهنوردی، رودخانه کرج و... در قالب بسته یک روزه گردشگری ورزشی در نمایشگاه انجام می‌شود. شهرستان‌های ساوجبلاغ و طالقان ظرفیت بسیار بالایی در زمینه گردشگری سلامت دارند و فعالان این حوزه نیز حضور پررنگی در نمایشگاه خواهند داشت.

علی‌محمدی همچنین با اشاره به اینکه البرز با داشتن ۳۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی می‌تواند در زمینه گردشگری صنعتی نیز عملکرد خوبی داشته باشد، گفت: به همین منظور تعریف بسته‌هایی با مشارکت اتاق بازرگانی و دفاتر خدمات مسافرتی مد نظر قرار دارد که می‌تواند شروع خوبی در این زمینه باشد.  

او با اشاره به حضور ۹ هنرمند صنایع دستی استان البرز و ارائه آثار و اجرای کارگاه زنده، حضور صنایع وابسته به گردشگری از جمله تمام ملزومات مورد نیاز در واحدهای اقامتی، پذیرایی، هتلینگ و ... را از دیگر ابعاد این نمایشگاه بزرگ برشمرد.

معاون گردشگری البرز تبلیغات را اصل مهمی در معرفی توانمندی‌ها و جاذبه‌های گردشگری استان عنوان کرد و افزود: در زمینه تبلیغات باید به سمت فعالیت‌های استارتاپی و توسعه شتاب‌دهنده‌ها برویم تا با گسترش فعالیت‌های دیجیتال و در بستر اینترنت اطلاعات گردشگری استان را در اختیار گردشگران قرار دهیم و کتابچه اکترونیک گردشگری استان نیز ظرفیت خوبی در این زمینه است.

علی‌محمدی تولید محتوا در قالب‌های مختلف از جاذبه‌ها و امکانات گردشگری استان را امری ضروری برشمرد و گفت: امسال در اقدامی ارزشمند کلیپ حرفه‌ای معرفی جاذبه‌های گردشگری استان تولید شد که در وزارت میراث فرهنگی امتیاز بالایی دریافت کرد و در نمایشگاه بین‌المللی نیز در کنار دیگر موارد به نمایش گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1402112101328
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha