بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، حسین محمودی امروز ۲۶ اسفند ۱۴٠۲ بیان کرد: شیرینی گوشفیل یکی از شیرینیهای سنتی شهر اراک است که در تمام طول سال در قنادیهای این شهر تولید میشود. قدمت تولید این شیرینی در شهر اراک را میتوان با قدمت تاسیس این شهر یعنی حدودا ۲۰۰ سال برابر دانست.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی افزود: در نشست اخیر شورای ثبت میراث فرهنگی ناملموس ملی پیشنهاد ثبت این شیرینی از سوی استان مرکزی مطرح شد و با صلاحدید این شورا شیرینی گوشفیل در عرصهای ملی به ثبت رسید.
او ادامه داد: شناخت خواص موادغذایی سالم و طبیعی، هنر آشپزی سنتی، توجه به سلامتی اعضای خانواده و بسیاری از دیگر عناصر ارزشمند گذشته است که بخش عمدهای از میراث فرهنگی ناملموس یا معنوی غذایی ما را در گذشته تشکیل میداده است.
محمودی در پایان حاطر نشان کرد: قبل از این برخی غذاها و شیرینیهای سنتی استان مانند جوزغند نراق، مهارت و فن تهیه و پخت فتیروکسمه، شیوه سنتی پخت حلوای تبق ابراهیمآباد در فهرست ملی ثبت شده است.
انتهای پیام/
نظر شما