کرمانشاه مهد فرهنگ خوراک ایران است

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه این استان را مهد فرهنگ خوراک ایران دانست. 

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، وحید امیری روز سه‌شنبه ۷ فروردین با بیان اینکه سال گذشته برنامه‌هایی برای معرفی گردشگری خوراک کرمانشاه انجام شد، اظهار کرد: در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تهران که بهمن ماه برگزار شد، استان کرمانشاه با تم خوراک در این نمایشگاه شرکت کرد. 

سرپرست معاونت گردشگری استان افزود: در این نمایشگاه در ضیافت وزیر میراث فرهنگی با حضور میهمانان خارجی، میز خوراک کرمانشاه این میزبانی را برعهده  داشت و توانستیم خوراک‌های کرمانشاه را به خوبی معرفی کنیم. 

او تصریح کرد: از حدود ۶۱ خوراکی که در استان به ثبت ملی رسیده، ۴۵ مورد از آنها در نمایشگاه گردشگری تهران برای میهمانان و گردشگران پخت و عرضه شد که استقبال بسیار بالایی از آنها صورت گرفت. 

امیری با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت‌های زیادی در حوزه خوراک دارد، عنوان کرد: به این منظو ر در تلاشیم برای سال جدید با همکاری بخش خصوصی چند اقدام همچون راه‌اندازی آکادمی گردشگری خوراک را در دستور کار قرار دهیم. 

سرپرست معاونت گردشگری استان یادآور شد: همچنین با همراهی استان‌های محور تاریخ و تمدن که شامل کرمانشاه، کردستان و ایلام می‌شود، در نظر داریم جشنواره خوراک را برگزار کنیم. 

او ادامه داد: همچنین امسال مراکز پذیرایی استان را ترغیب خواهیم کرد تا لیست غذاهای بومی کرمانشاه را نیز در منوی خوراک‌های خود قرار دهند. 

انتهای پیام/

کد خبر 1403010701157
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha