بهگزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، زهره پرویزی ۱۲ فروردینماه ۱۴۰۳، در جریان برپایی این نمایشگاه اظهار کرد: اداره میراثفرهنگی اهواز در راستای مصوبات ستاد اجرایی خدمات سفر این شهرستان، برنامههای مختلفی را از پیش از آغاز سال نو در سطح اهواز برگزار کرد که از آن جمله میتوان به آیین کاشت ۲۴ اصله درخت مثمر به نیت ۲۴هزار شهید استان خوزستان در محل بهشت هویزه و همچنین کاشت ۵۱ اصله درخت مثمر به شکل نمادین به نام ۵۱ اثر تاریخی ثبتملی اهواز اشاره کرد.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اهواز ادامه داد: در همین راستا نمایشگاهی از آثار صنایعدستی و هنرهای سنتی را نیز از نهم فروردینماه در محل بلوار ساحلی غربی کیانپارس، پشت کتابخانه مرکزی، محل بینالحرمین برپا کردهایم که در آن ۳۲ صنعتگر صنایعدستی، آثار خود در رشتههای گلیمبافی، چلنگری، سفال و سرامیک، صنایع دریائی، البسه محلی، عروسکهای محلی، چرمدوزی سنتی، چهلتکهدوزی، حصیربافی، بافتنی سنتی و... را در معرض دید و عرضه عموم قرار دادهاند.
او با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه، آشنایی گردشگران و مسافران نوروزی با آثار هنری استان خوزستان بهویژه شهر اهواز است افزود: باتوجه به همزمانی این نمایشگاه با شبهای قدر و شهادت حضرت امیرالمؤمنان علی (ع)، برنامههای فرهنگی ویژه این شبها از جمله مرثیهخوانی، تلاوت قرآن کریم، تواشیح، ابتهالخوانی و سایر برنامههای مذهبی نیز در کنار نمایشگاه یادشده در حال اجرا است.
پرویزی اضافه کرد: همچنین نظر به ثبت "آیین افطاری و فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی وابسته به آن" در فهرست میراث ناملموس جهانی و پاسداشت این آئین، پذیرایی از گردشگران و مسافران نوروزی نیز در قالب مراسم افطاری در حاشیه برگزاری نمایشگاه انجام میشود.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اهواز یادآور شد: این نمایشگاه تا پایان تعطیلات نوروز از ساعت ۱۷ تا ۲۳ پذیرای عموم شهروندان و گردشگران خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما