آغاز به کار «روایت باران» با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای نیاوران/ اعلام آمادگی «ترانه باران» برای برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی در کشورهای دیگر

نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از پیشکسوتان هنر خوشنویسی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد.

به گزارش میراث آریا،  عصر روز جمعه ۳۱ فروردین، نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» به همت نگارخانه «ترانه باران» و همکاری صندوق اعتباری هنر در گالری شماره ۱ و ۲ فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرد.

این مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و هنری کشور از جمله محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمود اسلامی، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجید پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، محبوبه کاظمی، مدیر مسئول نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی واسلامی ترانه باران، سیدمحسن خاتمی، رئیس فرهنگسرای نیاوران و اساتید برجسته هنر خوشنویسی کشور از جمله محمد سلحشور، رسول مرادی، مجید آماده‌رزم، علی‌اشرف صندوق‌آبادی، امیرهوشنگ آقامیری و مسئولان همراه بود.

در آیین افتتاح نمایشگاه «روایت باران» محبوبه کاظمی دولابی، مدیر گالری تخصصی هنرهای ایرانی و اسلامی «ترانه باران» با بیان اینکه فروردین سال ۱۴۰۳ با نمایشگاه قرآنی در روزهای ماه رمضان آغاز و حالا با برگزاری نمایشگاهی از  هنرهای قرآنی به پایان می‌رسد، گفت: امیدوارم امکان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در کشورهای دیگر نیز فراهم شود و هنرمندان این حوزه و آثارشان فرصت معرفی در سطح بین‌المللی را پیدا کنند.

او با بیان اینکه این آثار تنها بخشی از آثار هنری تولید شده در حوزه هنرهای قرآنی است، تصریح کرد: ما در این نمایشگاه میزبان آثار هنرمندان بزرگ ایران هستیم که عمر خود را در راه هنر صرف کرده‌اند، اگر بنا داشتیم آثار را به شکلی جامع‌تر گردآوری و به نمایش بگذاریم هزاران اثر گردآوری می‌شد و فضای وسیع‌تری برای نمایش آثار نیاز داشتیم. امیدواریم این نمایشگاه تحفه کوچکی در شان و مقام قرآن باشد.

حمایت ویژه صندوق اعتباری هنر از هنرمندان خوشنویس

در ادامه آیین افتتاحیه نمایشگاه «روایت باران» سید مجید پور احمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با بیان اینکه این نمایشگاه‌ اتفاق خوبی در حوزه هنر خوشنویسی محسوب می‌شود، گفت: با تقویت بخش خصوصی که حامی هنر و هنرمندان است می‌توانیم شاهد برگزاری بیشتر چنین رویدادهایی باشیم. 

او ادامه داد: در صندوق اعتباری هنر قصد داریم به طور ویژه حمایت‌هایی از هنرمندان حوزه خوشنویسی داشته باشیم.

این نمایشگاه توسط محمد سلحشور، استاد برجسته خوشنویسی، سید مجید پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، محبوبه کاظمی، مدیر مسئول نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی واسلامی ترانه باران و تنی چند از اساتید و هنرمندان عرصه خط و خوشنویسی افتتاح شد.

همچنین وزیر ارشاد در ساعات نخست آغاز به کار نمایشگاه «روایت باران» از آثار دیدن و با هنرمندان حاضر گفت و گو کرد. 

توجه به هنرهای تجسمی به ویژه خوشنویسی در قانون هفتم توسعه

محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: سال گذشته آیین نامه‌ای را به دولت فرستادیم، اما الزام آن دارای اشکال حقوقی بود، به همین دلیل از مسئولان وزارتخانه خواستیم تا اصلاحات لازم را انجام دهند، در قانون هفتم توسعه هم دست ما تا حدودی باز است امیدواریم در سال اول برنامه آیین نامه‌ای را تهیه کنیم تا بتوانیم حکایت‌های ویژه‌ای از حوزه هنرهای تجسمی به ویژه خوشنویسی داشته باشیم.

نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» تا آخر اردیبهشت سال جاری از ساعت ۱۰ صبح تا  ۱۹ عصر در فرهنگسرای نیاوران پذیرای علاقه مندان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403020100059
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha