ابوطالب ایتوندی، فرماندار هرسین در گفتوگو با میراثآریا با اشاره به موقعیت این شهرستان که در ۴۴ کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه قرار دارد، گفت: هرسین یک اثر جهانی به نام کتیبه بیستون دارد و قدیمی ترین تمدن یکجا نشینی کشور یعنی گنج دره در این شهرستان قرار دارد.
او با تاکید بر این که باید با برنامه ریزی، اقدامات عملیاتی و گسترش خدمات رفاهی زمینه توسعه و تقویت صنعت گردشگری در شهرستان هرسین فراهم شود، افزود: هرسین دارای استعدادهای غنی و ارزشمندی است که برای فعلیت یافتن، معرفی و جهانی شدن نیازمند نگاه مسئولانه و عملیاتی است.
ایتوندی با اشاره به این که توسعه گردشگری و حضور گردشگران داخلی و خارجی در این شهرستان علاوه بر معرفی هرچه بیشتر هرسین از نظر اقتصادی اشتغالزایی بیشتر را برای مردم به همراه دارد، ادامه داد: هرسین دارای آثار و محوطه های باستانی و تاریخی بسیاری است که از نظر میراث فرهنگی اهمیت فراوانی دارد اما متاسفانه خیلی از مردم از وجود آنها بی خبرند، چرا که تبلیغات درستی از گذشته برای آشنایی مردم با این شهرستان انجام نشده است.
فرماندار هرسین همچنین با بیان این که تدوین سند جامع گردشگری از اولویتهای این شهرستان است، اظهار کرد: آثاری همچون گنج دره، کتیبه بیستون، دروازه سنگی، حوض ساعت، گوردخمه های ده نو و اسحاقوند، قلعه سرماج و هرسین در کنار پیشینه فرهنگی و تاریخی غنی این شهرستان میتوانند هرسین را به یکی از مهمترین قطبهای گردشگری استان کرمانشاه و به ویژه در غرب کشور تبدیل کنند.
او با اشاره به برگزاری جشنواره گلیم هرسین، گفت: هدف از برگزاری چنین جشنوارهای معرفی هرچه بیشتر و اقتصادی سازی گلیم هرسین است. به علاوه اینکه در این جشنواره علاوه بر گلیم تمام صنایع دستی و آثار تاریخی و فرهنگی این شهرستان نیز معرفی خواهد شد.
ایتوندی با بیان اینکه قرار گرفتن جشنواره گلیم هرسین در تقویم جشنواره های ملی درحال پیگیری است، افزود: بسترسازی ورود بافندگان گلیم به بازارهای جهانی و آشنایی با تجار نیز هدفی است که در اولویت ما قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما