جشنواره‌ها بهترین مولفه برای شناساندن جاذبه‌ها و توانمندی‌های مختلف استان‌هاست/ جشنواره ملی نان و غذای اقوام و ملل برگزار می‌شود

شهردار سمنان برگزاری جشنواره‌های مختلف را بهترین مولفه برای شناساندن جاذبه‌ها و توانمندی‌های مختلف استان‌های کشور دانست و گفت: اولین جشنواره نان و غذای اقوام و ملل قرار است در استان سمنان با محوریت به نمایش گذاشتن غذاهای سنتی و بومی محلی، انواع شیرینی، دسر و نوشیدنی و انواع نان برگزار شود.

حسین موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا با بیان این که سمنان شهری تاریخی با ظرفیت ها و پتانسلی های متنوع است، گفت: برنامه ریزی های گردشگری در سمنان باید سمت و سوی شناساندن و معرفی هر چه بیشتر جاذبه های این استان را دارا باشد چرا که معرفی این توانمندی ها می ‌تواند به صنعت گردشگری استان و در نهایت به مجموعه اقتصادی کشور منجر شود.

او همچنین با بیان این که بناهای تاریخی، اماکن و محورهای فرهنگی محدوده بافت قدیم شهر در جهت رونق گردشگری سمنان باید شناسایی و بهسازی شود، افزود: تمامی اهداف و اولویت سرمایه گذاری ها باید در جهت جذب سرمایه، اشتغال‌زایی و کسب درآمد پایدار و در نهایت اقبال گردشگران برای سفر به سمنان باشد.

موسوی برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های بین المللی را بهترین راه برای شناساندن جاذبه های مناطق مختلف کشور دانست و با اشاره برگزاری نخستین جشنواره نان و غذای اقوام و ملل با عنوان تاسکا در استان سمنان، ادامه داد: این جشنواره از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهر سمنان در راستای ترویج غذای سالم و ایرانی، ترویج محصولات و غذاهای بومی سمنان و ایجاد و توسعه کسب و کارهای محلی در حوزه غذاهای سنتی برگزار خواهد شد.

شهردار سمنان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار کرد: هر نوع رویداد فرهنگی و گردشگری که در هر نقطه ای از کشور برگزار می‌شود باید با حضور فعال مردم همراه باشد، چرا که بهره مندی از از ظرفیت ‌های مردمی و تشکل‌ های مردم ‌نهاد می تواند بیش از پیش به رشد و توسعه شهر و البته اقتصاد کل کشور کمک کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403021600846
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha