موتور قایق برقی «بتا» محصول دانش‌بنیان ایرانی در غار علیصدر روشن شد/ توسعه تکنولوژِی ضرورت ارتقای خدمات به گردشگران  در همدان

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر گفت : با توجه به اهمیت صنعت گردشگری در استان و تاکید استاندار درخصوص توسعه گردشگری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان و افزایش درآمد از حوزه گردشگری به ویژه غار علیصدر ارائه خدمات به گردشگران در علیصدر با موتور قایق برقی «بتا» که محصول دانش‌بنیان ایرانی است، ارتقا پیدا می‌کند.

به گزارش میراث‌آریا و به نقل از روابط‌عمومی ادراه‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان، کریم ملکی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت گفت: در راستای تکریم گردشگران ورودی به استان همدان و بهبود شرایط کار و کمک به حفظ سلامتی قایقرانان در این مجموعه گردشگری، استفاده از فناوری‌های جدید در راستای افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به گردشگران در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر به  دو سال کار پژوهشی و مطالعاتی در خصوص طراحی و ساخت قایق برقی مخصوص شرایط غار علیصدر اشاره کرد و گفت: در این مسیر اصلاح و به‌روزرسانی سیستم ناوبری قایق‌ها و استفاده از فناوری‌های جدید در دستور کار قرار گرفت که امروز این مهم به نتیجه رسید.

او از متمایز بودن این طرح به محصول شرکت دانش بنیان بودن آن اشاره کرد و گفت : این ارتقای تکنولوژی حاصل فعالیت متخصصان ایرانی بود که برای استاندار همدان از نکات بارز به حساب آمد و مورد پیگیری و بهره‌برداری شرکت قرار گرفت.

ملکی گفت: موتور قایق برقی «بتا» محصول دانش‌بنیان ایرانی با بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی‌های جهان متناسب با استانداردهای روز دنیا بوده و حاصل کار مهندسان ایرانی است .

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر عنوان کرد: این موتورهای برقی مطابق استانداردهای زیست محیطی ساخته شده و هیچ‌گونه آلایندگی محیط زیستی ندارد و مناسب اکوسیستم غار علیصدر طراحی شده که ضمن حفظ منابع طبیعی باعث افزایش راندمان کاری قایقرانان و افزایش سرعت خدمات دهی به گردشگران نیز خواهد بود.

او گفت: این محصول شرکت دانش‌بنیان به گونه‌ای است که با هر بار شارژ قابلیت ارائه ۱۵ سرویس خدمات به گردشگران را دارد و نکته حائز اهمیت آن مجهز بودن این قایق‌ها به سیستم مالتی مدیا، درگاه usb، شارژر تلفن همراه بوده و چراغ‌های نصب شده بر روی آن راهنمای مسیر نیز هستند.

ملکی یادآور شد: این قایق‌ها به مدت یک ماه به طور آزمایشی مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت تا ایرادات احتمالی آنها پایش و سپس به صورت یکپارچه در حوزه قایق‌رانی و قایق‌سواری در غار علیصدر به‌کار گرفته شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403022001034
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha