ایجاد شرکت‌های تعاونی تخصصی صنایع‌دستی در برندسازی محصولات نقش بسزایی دارد

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد ایجاد شرکت‌های تعاونی تخصصی صنایع‌دستی را در جهت برندسازی محصولات ارزشمند برشمرد و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با آموزش‌های برنامه‌ریزی شده در ارتقای فعالیت شرکت‌های تعاونی، افزوده شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، نادر سحرخیز اظهار کرد: شرکت‌های تعاونی می‌تواند نقش مهمی در ایجاد درآمد پایدار و توسعه گردشگری شهرستان عباس‌آباد داشته باشد. 

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد تلاش برای ایجاد تعاونی‌های تخصصی در زمینه‌ صنایع‌دستی را از برنامه‌های مهم اداره میراث‌فرهنگی دانست و اظهار کرد: شرکت‌های تعاونی صنایع‌دستی و گردشگری با هدف توسعه اقتصاد گردشگری می‌تواند هم باعث تقویت تولید شده و هم منجر به جذب گردشگران بیشتر شود.

او تعداد شرکت‌های تعاونی تحت پوشش اداره را شش واحد اعلام کرد و افزود: بخش عمده فعالیت این شرکت‌های تعاونی در حوزه ساحل و در زمینه تفریحات دریایی فعالیت دارد که این موضوع نیز نقش بسزایی در جذب گردشگران و ایجاد درآمد در این منطقه، دارد.

سحرخیز همچنین ادامه داد: این شهرستان دارای ظرفیت‌های بی‌ظیری در حوزه صنایع‌دستی است و تعداد زیادی از هنرمندان تولیدات خود را در طول سال در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی عرضه می‌کنند و قطعا ایجاد شرکت‌های تعاونی صنایع‌دستی هم بر کیفیت و هم در فروش محصولات موثر است.

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد ایجاد شرکت‌های تعاونی تخصصی را در جهت برندسازی محصولات ارزشمند برشمرد و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با آموزش‌های برنامه‌ریزی شده در ارتقای فعالیت شرکت‌های تعاونی، افزوده شود.

سحرخیز به فعالیت بیش از ۲۵۰ هنرمند صنایع‌دستی در رشته‌های معرق‌، چادرشب‌بافی، سفال، سرامیک، احجام چوبی، سنگی و حصیربافی اشاره کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403032301239
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha