شهاب طلایی شکری در این مراسم گفت: از مهم ترین دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه میراث فرهنگی، احیای پرسرعت بناهای تاریخی و فرهنگی است.
مدیرعامل صندوق توسعه و احیا به نقش شخص وزیر میراث فرهنگی اشاره کرد و ادامه داد: حضور شخصیت توانمندی مانند مهندس ضرغامی در قامت وزیر میراث فرهنگی باعث شد که حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی طی سالهای اخیر رشد چشمگیری کند و نگاه جدیتری به آن شود.
هر ۲۰ روز یک افتتاحیه
او ادامه داد: ما در صندوق توسعه و احیا برنامهریزی کردهایم که هر ۲۰ روز یک بنای تاریخی مرمت شده را افتتاح کرده و به زیرساختهای گردشگری کشور اضافه میکنیم.
حمیدرضا حیدری معاون میراث فرهنگی همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز حمام قلعه در همدان افتتاح شد و مرمت بناهای دیگر نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: به زودی شاهد افتتاح دیگر بناها خواهیم بود و با این اقدامات در راستای جذب گردشگر حرکت میکنیم.
او با بیان اینکه این حمام متعلق به دوران قاجار است، تصریح کرد: این بنا به شماره ۵۰۲۳ و در ۲۵ اسفندماه سال ۱۳۸۰ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
حیدری با اشاره به اینکه این بنا در یک طبقه با زیربنای حدود هزار و ۵۰۰ متر مربع با کاربری حمام احداث شده است، افزود: در حال حاضر این بنا در تملک میراث فرهنگی است و در راستای بهره برداری به دو نفر به نام های شیرمحمدی و چاردولی واگذار شده است.
معاون میراث فرهنگی همدان ادامه داد: افرادی که این بنا به آنها واگذار شده تمام تلاش خود را کردند تا این بنا به لحاظ فنی احیا و مرمت شود و همه نکات را رعایت کردند.
مرمت بنا با رعایت حساسیتهای بسیار
حیدری با بیان اینکه در تمام مدت مرمت این بنا شاهد بودیم که حساسیت این افراد بیش از حساسیت ما بود، گفت: این جای خوشبختی دارد که این بنا به این افراد واگذار شد و امروز این مژده را میدهیم که به جز این بنا، بناهای دیگری نیز در حال مرمت هستند.
او با تأکید بر اینکه مرمت بناهای دیگر در همدان داریم توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی انجام میشود، تصریح کرد: به زودی شاهد افتتاح دیگر بناها خواهیم بود و با این اقدامات در راستای جذب گردشگر حرکت میکنیم.
معاون میراث فرهنگی همدان با اشاره به اینکه بالا بردن ظرفیت های مربوط به زیرساخت گردشگری هدف اصلی در حوزه گردشگری است، عنوان کرد: امیدواریم به اهدافتان برسیم تا خدمات خوبی به گردشگران ارائه دهیم.
حمام قلعه با مدیریت صندوق توسعه و احیا و با سرمایهگذاری هشت میلیارد ریالی بخش خصوصی، با کاربری فرهنگی، پذیرایی، مرمت شده و به عنوان ظرفیتهای گردشگری استان و کشور اضافه شده است.
انتهای پیام/
نظر شما