جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» مردادماه سال جاری در مازندران برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از حضور افراد تاثیرگذار دارای معلولیت مازندران در مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید که مرداد ماه سال جاری در مازندران برگزار می‌شود، خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، حسین ایزدی سه‌شنبه ۲۰ تیر۱۴۰۳ با بیان این مطلب که این مسابقه در قالب جشنواره منطقه‌ای بین استان‌های گلستان، مازندران، گیلان و تهران برگزار خواهد شد؛ افزود: این جشنواره توسط فدراسیون گردشگری خوراک و انجمن فرهنگی ورزشی معلولین برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران دسترسی افراد دارای معلولیت در صنعت گردشگری، ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به اشتغالزایی افراد دارای معلولیت در گردشگری خوراک و تشویق استفاده از غذاهای بومی سالم و ارگانیک برای پیشگیری از نارسایی‌های جسمی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

او نحوه پخت، بهداشت فرآیند طبخ و چیدمان و نحوه ارائه غذا را از جمله موارد مهم ارزیابی هیات داوران یاد کرد و ادامه داد: نحوه پخت اغوز کوکو، بشته‌واش، سوسه‌خورشت، کئی‌خورشت و ملاقورمه از جمله غذاهای اصیل مازنی در این جشنواره به رقابت گذاشته می‌شود

ایزدی ادامه داد: مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید به صورت استانی به ترتیب در تاریخ ۲۱، ۲۲، ۲۳، ۲۴ در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و تهران برگزار می‌شود و برگزیدگان هر یک از استان‌ها در مسابقه نهایی که شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود، رقابت می‌کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403042000991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha