بهگزارش میراثآریا عبدالمجید عربی با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۴۸ دوره آموزش صنایعدستی در استان برگزار شده که تعداد ۷۴۰ نفر در این دورهها آموزش دیدهاند.
معاون صنایعدستی استان یزد افزود: رشتههای صنایعدستی آموزش دادهشده در این مدت شامل کاربافی، نقاشی زیر لعابی، کندهکاری روی چوب، معرق چوب، زیلو بافی، زیورآلات سنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، فیروزه کوبی، مینای مشبک، معرق سنگ، رودوزیهای الحاقی، گیوهدوزی، میناکاری، نقاشی رو لعابی، گلیمبافی، خراطی چوب و احجام چوبی بوده است.
عربی گفت: هدف از برگزاری کلاسهای آموزش صنایعدستی توسعه و ترویج هنرهای سنتی، آشنایی و جذب جوانان و علاقهمندان به رشتههای مختلف صنایعدستی و ایجاد بستر مناسب برای اشتغال و کارآفرینی این گروه است.
او با اشاره به اینکه صنایعدستی، با ایجاد فرصتهای شغلی در جوامع محلی و تقویت اقتصادهای کوچک، نقش مهمی در توسعه پایدار دارد، ا اضافه کرد: هرگونه تمهیداتی درزمینه های آموزش شیوههای کارآفرینی برای توسعه محصولات صنایعدستی میتواند برای کشور، نویددهنده کاهش مشکل بیکاری، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، ایجاد و افزایش درآمد و بهبود وضعیت زندگی مردم باشد.
انتهای پیام/
نظر شما