جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» در استان گلستان برگزار شد

جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» با موضوع طبخ غذاهای سنتی توسط افراد تاثیرگذار دارای معلولیت در استان گلستان برگزار شد. 

به گزارش میراث‌آریا، محمدجواد ساوری در ارتباط با برگزاری جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» در استان، گفت: این جشنواره عصر روز سه‌شنبه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۳ با همکاری معاونت گردشگری این اداره‌کل و انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس، فدراسیون گردشگری خوراک و میز گردشگری دسترس‌پذیر و بخش خصوصی (رستوران قصر خورشید، سفره‌خانه سنتی عمارت و مجتمع گردشگری مانلی) و متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی، تقویت مهارت و اشتغال‌زایی و نیز ارتباط افراد معلول با حوزه‌های مختلف صنعت گردشگری در مجموعه قصر خورشید ناهارخوران گرگان برگزار شد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان بیان کرد: در این مسابقه ۱۰ نفر در بخش‌های سندرم داون (۳ نفر) و معلولیت‌های جسمی، حرکتی (۴ نفر) و نابینا (۳ نفر) با آشپزی غذاهای متنوع محلی استان از جمله ماش‌پتی، باسترمه، ترچین اسفناج و جوجه برشته به رقابت پرداختند. 

او خاطرنشان کرد: در پایان مسابقه و بعد از داوری، در هر گروه یک برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا کرده و مورد تقدیر قرار گرفتند. این افراد برگزیده با سه استان مازندران، گیلان و تهران به رقابت خواهند پرداخت. 

ساوری یادآور شد: در حاشیه این رویداد منطقه‌ای علاوه‌بر برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی و عرضه و نمایش هنر دست هنرمندان استان، مسابقه نقاشی کودکان توسط کودکان مرکز توانبخشی کم بینا و نابینا راشا برگزار و در پایان از این کودکان تقدیر شد.

جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» در استان گلستان برگزار شد

جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» در استان گلستان برگزار شد

جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» در استان گلستان برگزار شد

انتهای پیام/

کد خبر 1403052401321
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha