بهگزارش میراث آریا، باستانشناسان در سایت باستانشناسی کوئنتو در شمال پرو بقایای انسانی متعلق به چهار نفر را کشف کردهاند که گمان میرود ۳۸۰۰ سال قدمت داشته باشند.
این اسکلتها در دیوارهای خشتی و سنگی در نزدیکی دره خشک و ساحلی «ویرو» در منطقه لا لیبرتاد یافت شده است. این منطقه در آمریکای جنوبی میزبان بسیاری از فرهنگهای باستانی مهم در طول هزارهها بوده است.
باستانشناسان میگویند اجساد متعلق به دو کودک، یک نوجوان و یک بزرگسال هستند که با طوقهای صدفی، ساروج و سرامیک همگی به پهلو و رو به کوه دفن شدهاند.
تصور میشود این افراد در یک معبد تشریفاتی، که برای ادای احترام به خدایان محلی این ناحیه احداث شده بود، به خاک سپرده شدهاند.
فرن کاستیلو، باستانشناس در دانشگاه ملی تروخیو در پرو که سرپرستی یک پروژه تحقیقاتی در این منطقه را بر عهده دارد، در این باره گفت بقایای اجساد و دیوارها احتمالاً بین ۳۱۰۰ تا ۳۸۰۰ سال قدمت دارند.
او اضافه کرد: کشفیات جدید به ما این امکان را میدهد تا ایده روشنی از تحولات فرهنگی در این منطقه داشته باشیم.
کاستیلو با بیان اینکه یافتن چهار اسکلت مجزا در چنین فضای کوچکی به این معنی است که تعداد بیشتری در اینجا دفن شدهاند، گفت: چنین چیزی همچنین اهمیت فضا را نشان میدهد. مردم برای مدت طولانی میخواستند در معابد دفن شوند، زیرا این فضاها برای آنها بسیار مقدس بوده است.
پرو، کشوری غنی از مکانهای باستانشناسی در اعصار مختلف، بیش از ۵۰۰ سال پیش مهد امپراتوری اینکاها بود. اینکاها تا زمان ورود فاتحان اسپانیایی بر قلمروی وسیعی در آمریکای لاتین از جنوب اکوادور و کلمبیا گرفته تا مرکز شیلی فرمانروایی میکردند.
در ماه گذشته نیز ۱۱ اسکلت مربوط به ۸۰۰ سال پیش در نزدیکی چان چان، بزرگترین شهر دوران پیشاکلمبی در آمریکای جنوبی و ساختهشده در زمان تسلط فرهنگ چیمو، در سواحل شمالی پرو پیدا شده بود.
فرهنگ چیمو بین سالهای ۹۰۰ تا ۱۴۵۰ در امتداد دشتهای ساحلی شمال پرو شکوفا شد و بعدها به شکلگیری تمدن اینکا کمک کرد. این تمدن که ماهپرست بودند، سرانجام در اواخر دهه ۱۴۰۰ از تمدن اینکا شکست خورده و از بین رفتند.
انتهای پیام/
نظر شما