بهگزارش میراثآریا، جمعیت هلال احمر در اطلاعیهای اعلام کرد: «هر ساله علاوه بر ارائه خدمات در حوزه درمان، برنامههای مفصلی هم در حوزه پیشگیری از بیماریها با همکاری وزارت بهداشت و درمان و جمعیت هلال احمر اجرا میشود.
کارشناسانی برای شناسایی بیماریهای واگیردار و اپیدمی، بیماریابی و در صورت نیاز قرنطینه و انتقال استاندارد را به کار گرفتهایم. علاوه بر آن در حوزه بهداشت محیط هم نیروهای مستقر جمعیت هلال احمر که به صورت روزانه از مواکبی که تغذیه و اسکان زائران را انجام میدهند بازدید به عمل آورده و نکات مهم برای حفظ بهداشت را گوشزد میکنند و تاکنون گزارشی مبنی بر ابتلاء به بیماریهای واگیردار دریافت نشده است.
بر اساس این گزارش در شهر سامرا و امامزاده سید محمدبنهادی درمانگاه ثابت هلال احمر وجود دارد، ولی در سایر مسیرهای منتهی به کربلا و نجف به صورت سیار پزشکانی با کوله پشتی تجهیزات در بین زائران حضور داشته و در صورت نیاز خدمات درمانی را ارائه میدهند.
جمعیت هلال احمر امسال تعداد قابل توجهی از تجهیزات لجستیکی، بالگردها، اتوبوسها و آمبولانسها را در کشور عراق مستقر کرده است و همچنین بالغ بر ۶۰۰۰ نفر کادر درمانی در کشور عراق به ارائه خدمت به زائران مشغول هستند.»
انتهای پیام/
نظر شما